Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Drogen duurt te lang

Alle natte was zit in de droger, maar dit proces duurt langer dan dat het normaal doet. Dit kan door verschillende zaken worden veroorzaakt. Waar het vaak door kan komen is dat het pluizenfilter vies of verstopt is. Je dient dan het pluizenfilter schoon te maken. Als het probleem werd veroorzaakt door het pluizenfilter zou dit het probleem opgelost moeten hebben. Heeft dit het probleem niet opgelost dan zou het probleem ook nog bij een van de volgende zaken liggen:

Filterlade verstopt of vies

De filterlade houdt alle pluizen tegen die niet door het pluizenfilter wordt opgevangen. Ook de filterlade moet regelmatig worden schoongemaakt om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer deze erg vies is dient deze ook schoon gemaakt te worden dit kan met de hand en of een zacht doekje.

Ventilatieopening geblokkeerd

Een afvoerdroger moet aangesloten zijn op een externe ventilatieopening. Het is belangrijk dat deze ventilatieopening niet geblokkeerd wordt. Dit kan namelijk invloed hebben op de prestaties en veiligheid van de wasdroger.

Te veel was in droger

Wanneer je meer was dan normaal in de droger hebt gedaan duurt dit ook langer om goed te drogen. Je kan dit uit testen door met verschillende hoeveelheden een programma te draaien. Je kan dan bijhouden hoelang de droger doet over bepaalde hoeveelheden.

Zit de oorzaak van dit probleem hier niet tussen of heeft dit het probleem niet opgelost? De oorzaak van het probleem zit dan ergens anders. Een monteur ziet al vaak snel waar dit probleem zit en kan dit dan verhelpen. Onze monteurs zullen altijd eerst alles met u bespreken zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Wasdroger repareren of vervangen?

Repareren van je wasdroger is vaak goedkoper dan je wasdroger vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je wasdroger al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Wasdroger van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe wasdroger. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasdrogers

Of het nu gaat om een wasdroger van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasdroger je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458