Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode AEG E52 wasmachine

Foutcode E52 op een AEG wasmachine is een fout die wijst op een probleem met het deurvergrendelingsmechanisme van de wasmachine. Deze fout kan worden veroorzaakt door een defecte deurvergrendeling, een gebroken kabel die de deur met de hoofdbesturing verbindt, of een probleem met de hoofdbesturing zelf.

Oorzaak foutcode E52 zelf achterhalen

Het is belangrijk voor alle eigenaren van AEG wasmachines om te begrijpen wat Foutcode E52 betekent en hoe ze de oorzaak kunnen achterhalen, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat de wasmachine jarenlang veilig en betrouwbaar blijft. Om de machine soepel en veilig te laten werken, moet je regelmatig alle slangen en aansluitingen controleren op tekenen van schade of corrosie, evenals andere onderdelen zoals de motor om er zeker van te zijn dat ze correct functioneren. Bovendien, als er een probleem ontstaat met de werking van de wasmachine, zoals foutcode E52, raadpleeg dan altijd een professionele monteur om ervoor te zorgen dat de juiste reparaties en onderhoud worden uitgevoerd.

Wanneer deze fout optreedt, is het belangrijk om vast te stellen wat de oorzaak is voordat je het zelf probeert te repareren. Als je ontdekt dat het probleem te maken heeft met de deurklink, bijvoorbeeld als deze vastzit of niet goed sluit, dan zou je dit zelf moeten kunnen oplossen door de klink te vervangen of deze zo nodig schoon te maken en te smeren. Ligt de oorzaak van de fout echter ergens anders, namelijk bij een gebroken kabel of een slecht functionerende besturingskaart, dan moet een beroep worden gedaan op professionele reparatiediensten om een diagnose te stellen en het probleem te verhelpen. Deze aanpak helpt eventuele veiligheidsrisico’s in verband met onbekendheid met de bediening en het werken met gevoelige elektrische systemen tot een minimum te beperken.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458