Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode AEG E60/E61/E62/E68/E69 wasmachine

Foutcodes E60/E61/E62/E68/E69 bij AEG wasmachines kunnen heel wat hoofdbrekens opleveren. Elke code geeft een specifiek probleem aan dat moet worden aangepakt om de machine weer aan de praat te krijgen. Als je weet wat de foutcode betekent en wat de oorzaak is, kan je bepalen of je het probleem zelf moet proberen op te lossen of dat je contact moet opnemen met een erkende monteur voor hulp.

Foutcode E60/E61 probleem deurslotsysteem

Foutcodes E60 en E61 wijzen op een probleem met het deurslotsysteem, hetzij door een defect deurslot of een defecte besturingsmodule. Dit kan ook gebeuren als de bedrading tussen de twee componenten los zit of beschadigd is, of als er te veel wasmiddel wordt gebruikt tijdens het wasprogramma. Om dit probleem te verhelpen, moet je controleren of alle verbindingen goed vastzitten, indien nodig minder wasmiddel gebruiken en indien nodig defecte onderdelen vervangen.

Oorzaak foutcode E62/E68/E69 AEG wasmachine

Foutcodes E62 en E68 wijzen op afvoerproblemen veroorzaakt door verstopping van de afvoerslang of het filter, terwijl foutcode E69 wijst op een probleem met het watertoevoersysteem waarbij ofwel geen water de machine bereikt ofwel te veel water is gedetecteerd. Om deze problemen op te lossen, controleer je eerst of alle slangen correct zijn aangesloten en maak je ze schoon met warm water en afwasmiddel. Controleer vervolgens of alle filters vrij zijn van pluizen of ander vuil voordat je de machine opnieuw test. Als dit het probleem niet oplost, kan je waarschijnlijk het beste een erkende technieker inschakelen voor verdere hulp.

Als je weet wat de AEG foutcodes betekenen, kan je beslissen of je het probleem zelf moet proberen op te lossen of dat je het door een gekwalificeerd persoon moet laten oplossen. Zorg ervoor dat je alle onderdelen van de machine grondig inspecteert voordat je reparaties uitvoert, omdat sommige problemen gespecialiseerd gereedschap of kennis vereisen die alleen een expert bezit. Met het oplossen van problemen en geduld aan je kant, kan het oplossen van AEG wasmachine fouten gemakkelijker zijn dan je denkt!

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458