Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode C3 AEG wasmachine

De foutcode C3 is een melding voor jouw AEG wasmachine. Deze foutcode houdt in dat ergens onderin uw wasmachine water ligt. Wij raden je dan ook direct aan om de wasmachine direct van het elektriciteitsnet te halen. Dit om gevaarlijk situaties te voorkomen.
Om het water uit de wasmachine te kunnen laten komen is het belangrijk dat je wasmachine iets schuin achterover kantelt.

Foutcode C3 AEG wasmachine laten verhelpen of zelf repareren?

Als je foutcode C3 op uw AEG wasmachine ziet, is de meest waarschijnlijke oorzaak een gebrek aan waterdruk. Als het een ouder model is, kan het nodig zijn om het interne filter te reinigen – dit kan meestal worden gedaan zonder specialistische hulp door simpelweg de instructies in de handleiding van de machine te volgen of contact op te nemen met de klantenservice voor hulp. Maar als dat het probleem niet oplost of als je een nieuwer model hebt, kan een professioneel bezoek nodig zijn. Tegenwoordig zijn machines uitgerust met ‘drukschakelaars’ die controleren of er voldoende waterdruk is bij het vullen en die code C3 weergeven als er niet genoeg is. Het vervangen van deze schakelaar vereist kennis van loodgieterswerk en toegang tot bepaald gereedschap – beter overgelaten aan een expert!

Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458