Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode C6 AEG wasmachine

De foutcode C6 op een AEG wasmachine kan voor veel gebruikers een behoorlijk probleem zijn. Deze code geeft aan dat er een probleem is met het afvoersysteem, wat betekent dat het water dat voor het wasproces wordt gebruikt niet goed uit de trommel wordt afgevoerd. Dit kan worden veroorzaakt door een verstopping in de pomp of slang, een geknikte of beschadigde slang, of als de pomp gewoon niet meer werkt.

Afhankelijk van hoe gemakkelijk jij jouw wasmachine uit elkaar haalt en probeert te repareren, kan het mogelijk zijn dit probleem zelf op te sporen en te verhelpen. Controleer eerst of de pomp of de afvoerslang verstopt is door ze los te koppelen van hun respectievelijke fittingen en te controleren op vuil of andere obstructies. Als er geen verstopping lijkt te zijn, kan het de moeite waard zijn om te proberen het apparaat te resetten door het enkele minuten van de stroom af te koppelen en daarna weer stroom te geven om te zien of dit effect heeft.

Foutcode C6 AEG wasmachine nog niet opgelost?

Als de problemen na deze stappen aanhouden, is het waarschijnlijk nodig om een gekwalificeerde technieker in te schakelen die de interne werking van het apparaat kan inspecteren en advies kan geven over eventuele vervangende onderdelen of verdere reparaties. Het is ook de moeite waard om te onthouden dat veel fabrikanten uitgebreide garanties bieden die de reparatiekosten kunnen dekken als aan bepaalde criteria wordt voldaan, dus het is altijd de moeite waard om dit te controleren als je potentiële reparaties bekijkt.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458