Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode C9 AEG wasmachine

Foutcode C9 van een AEG wasmachine is een foutcode die wijst op een verstopte afvoer. Deze fout kan ontstaan doordat de filters verstopt zijn, of doordat de afvoerpomp niet goed functioneert. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is het belangrijk om eerst te controleren of er voorwerpen zijn die de filters aan de onderkant van jouw voorlader wasmachine blokkeren. Als er geen verstoppingen zijn, moet je het filter van de afvoerpomp controleren en schoonmaken.

Voor de inspectie en reiniging van het afvoerpompfilter moet je het onderste achter paneel van jouw wasmachine verwijderen en het filter vinden om het te kunnen verwijderen. Controleer na verwijdering op vuil of vreemde voorwerpen en verwijder deze; dit kan van alles zijn, van pluizen tot verloren munten. Na het reinigen van het filter zet jij de wasmachine weer in elkaar door het paneel terug te plaatsen en ervoor te zorgen dat alle schroeven goed vastzitten voordat je een testcyclus uitvoert.

Foutcode C9 AEG wasmachine nog niet opgelost?

Als je na deze stappen constateert dat de foutcode blijft bestaan of als er andere nieuwe fouten verschijnen, dan is er waarschijnlijk sprake van een interne storing of beschadiging van een onderdeel die door een professionele monteur moet worden gerepareerd. In dit geval kan je het beste contact opnemen met een ervaren monteur.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458