Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode CA AEG wasmachine

Foutcode CA op een AEG wasmachine is een indicatie dat de deur van de wasmachine niet goed gesloten is. Deze foutcode kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid aan problemen, zoals een defecte of verkeerd uitgelijnde grendel, een kapotte actuator, of zelfs een vastgelopen deurslot. Het is belangrijk om de oorzaak van dit probleem te achterhalen om het goed en veilig op te lossen.

In de meeste gevallen kan de foutcode CA zonder professionele hulp worden opgelost. De eerste stap is controleren of de deur goed gesloten is, en of de klink goed in de houder vastzit. Is dit niet het geval, trek de deur dan voorzichtig terug tot hij goed in de klink zit, anders kunnen beide componenten na verloop van tijd beschadigd raken. Voor een succesvolle probleemoplossing is het ook essentieel dat je de veren of hendels van de deur controleert en ervoor zorgt dat ze op hun plaats zitten en niet zijn losgeraakt.

Foutcode CA AEG wasmachine laten herstellen?

Als geen van deze methoden werkt om de foutcode CA van jouw AEG wasmachine op te lossen, dan kan het nodig zijn om een professionele monteur in te schakelen. Zij zullen waarschijnlijk toegang moeten krijgen tot interne onderdelen van de machine en meer gedetailleerde controles moeten uitvoeren om te identificeren wat het probleem veroorzaakt. Veel voorkomende reparaties bestaan uit het vervangen van onderdelen zoals verbogen beugels of defecte grendels, terwijl voor complexere problemen wellicht motoren of andere elektronische componenten moeten worden vervangen. Welke reparatie ook moet worden uitgevoerd, zorg er altijd voor dat alle veiligheidsmaatregelen worden genomen voordat je zelf aan uw wasmachine gaat werken; laat het over aan experts die gekwalificeerd zijn om problemen met jouw apparaat te diagnosticeren en te repareren.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458