Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode CB AEG wasmachine

De foutcode CB op een AEG wasmachine duidt op een probleem met de afvoerpomp. Dit is een van de meest voorkomende fouten op deze machines en treedt meestal op wanneer er een verstopping is in de afvoerslang of het pompfilter. De verstopping kan worden veroorzaakt door pluizen, vuil, munten of ander vuil dat in de pomp of slang terecht is gekomen. In sommige gevallen kan het probleem worden opgelost door de verstopping te verwijderen en de slang of het filter schoon te maken.

Lost dit het probleem niet op, dan kan dit wijzen op een ernstiger probleem met de motor of de bedrading van het afvoersysteem. In deze gevallen kan je het beste een gekwalificeerde monteur inschakelen om uw wasmachine te inspecteren en te repareren. De monteur kan een diagnose stellen van de onderliggende problemen en ervoor zorgen dat de noodzakelijke reparaties correct worden uitgevoerd voor jou veiligheid en gemoedsrust.

Foutcode CB AEG wasmachine voorkomen

Om toekomstige problemen met jouw AEG wasmachine betreffende foutcode CB of andere afvoer-gerelateerde problemen te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud aan de machine uit te voeren. Dit omvat het controleren op pluisvorming in slangen of filters en deze zo nodig schoonmaken. Het is ook belangrijk om te controleren op zichtbare tekenen van slijtage of schade aan de slangen en pompen van jouw wasmachine die mogelijk kunnen leiden tot een afvoer-gerelateerde fout bij toekomstig gebruik. Preventieve maatregelen zoals deze kunnen je helpen dure reparaties in de toekomst te voorkomen en uw AEG wasmachine jarenlang probleemloos te laten werken.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458