Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode CC AEG wasmachine

De CC foutcode van een AEG wasmachine is een indicatie dat de machine een probleem heeft met het afvoersysteem. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals een verstopping in de afvoerslang, een vreemd voorwerp in de afvoerpomp of problemen met de deurvergrendeling. Het kan ook worden veroorzaakt door een defecte drukschakelaar of onjuiste instellingen van de cyclusprogrammering.

Foutcode CC AEG wasmachine zelf repareren

In de meeste gevallen kan dit probleem eenvoudig thuis worden opgelost door de afvoerslang te reinigen en ervoor te zorgen dat deze geen knikken vertoont en goed is aangesloten op de afvoer. Als er voorwerpen zijn die de afvoerpomp belemmeren, moeten die ook worden verwijderd. Als deze stappen het probleem niet oplossen, kan het nodig zijn om de programmeeropties van de wasmachine opnieuw in te stellen of de drukschakelaar te vervangen.

Foutcode CC AEG wasmachine laten repareren

Als geen van deze stappen het probleem oplost, dan kan professionele service van een technieker nodig zijn. In dit geval zal het nodig zijn om contact op te nemen met een erkende AEG reparateur die kan beoordelen en diagnosticeren wat precies de oorzaak is van de foutcode en de juiste stappen kan nemen om het probleem op te lossen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om onderdelen te vervangen om jouw wasmachine weer aan de praat te krijgen. Ongeacht wat er gedaan moet worden om dit probleem met uw wasmachine op te lossen, is het belangrijk om professionele hulp van een ervaren monteur in te roepen als u problemen met jouw apparaat ondervindt die je niet zelf kunt oplossen.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458