Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E11 AEG wasmachine

Foutcode E11 op een AEG wasmachine kan een frustrerend probleem zijn. Het wijst meestal op een defecte waterniveau sensor of drukschakelaar, wat betekent dat het misschien niet zo eenvoudig te repareren als sommige andere problemen die zich kunnen voordoen met een wasmachine. Over het algemeen is de beste aanpak van een E11 foutcode het inschakelen van een erkende monteur.

De waterniveausensor of drukschakelaar is verantwoordelijk voor het detecteren van de hoeveelheid water in de trommel en zorgt ervoor dat het op het juiste niveau blijft gedurende de cyclus. Als dit onderdeel niet goed werkt, kan dit leiden tot een E11-foutcode op het bedieningspaneel. Dit betekent meestal dat er tijdens de werking te veel of te weinig water in de trommel aanwezig is, zodat het draaien van een wascyclus waarschijnlijk leidt tot beschadiging van uw kleding of tot andere problemen.

Het probleem zelf verhelpen

Als u besluit het probleem zelf op te lossen in plaats van een monteur in te schakelen, moet u eerst de interne onderdelen van uw wasmachine bekijken en repareren. Controleer op losse verbindingen tussen draden en onderdelen en sluit ze zo nodig opnieuw aan of vervang beschadigde onderdelen door nieuwe van een erkende winkel. U moet ook het programma van uw wasmachine resetten door alle knoppen enkele seconden tegelijk ingedrukt te houden totdat u een piepend geluid hoort; hierdoor worden alle opgeslagen instellingen gewist en kunt u bij de volgende wascyclus opnieuw beginnen.

Zodra deze stappen zijn voltooid, controleert u alle onderdelen opnieuw en doorloopt u een normale cyclus om er zeker van te zijn dat alles correct functioneert voordat u een nieuwe ingewikkelde was probeert. Over het algemeen is het echter altijd beter om een gecertificeerde technieker in te schakelen dan zelf te proberen ernstige problemen op te lossen, omdat zij ervaring hebben met deze machines en sneller en efficiënter kunnen vaststellen wat er precies moet gebeuren dan de meeste mensen zelf zouden kunnen.

Al onze techniekers zijn ervaren. Wij herstellen ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458