Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E13 AEG wasmachine

Foutcode E13 op een AEG wasmachine kan een reden tot bezorgdheid zijn, maar is meestal geen ernstig probleem. Het duidt op een afvoerprobleem, meestal door verstopping of een probleem met de pomp. In de meeste gevallen is dit probleem eenvoudig thuis te verhelpen zonder dat professionele hulp nodig is.

Afvoerslang controleren op verstoppingen

Een van de eerste stappen bij het oplossen van deze foutcode is het controleren op verstoppingen in de afvoerslang. Als de afvoerslang verstopt is door pluizen of vuil, kan dit verhinderen dat er water doorstroomt, waardoor de foutcode E13 op het display van de machine verschijnt. Om dit te verhelpen, koppelt u gewoon de afvoerslang los en verwijdert u alle aanwezige obstructies voordat u hem weer aansluit en een nieuwe cyclus start.

In alle gevallen van foutcode E13 op een AEG wasmachine is het belangrijk om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen wanneer je thuis een doe-het-zelf oplossing probeert. Het dragen van beschermende handschoenen, oogbescherming en het uit de buurt houden van kinderen van elektrische apparaten moet altijd prioriteit hebben bij het uitvoeren van reparaties of onderhoudstaken. Als jij je niet zeker voelt over het zelf diagnosticeren en oplossen van het probleem, dan kan je het beste zo snel mogelijk professionele hulp inroepen om verdere schade of letsel te voorkomen.

Versleten riem of beschadigde motorborstels

Zijn er geen problemen met de afvoerslang, dan is er waarschijnlijk een probleem met de pomp zelf. Dit kan het gevolg zijn van een versleten riem of beschadigde motorborstels, waardoor de zuigkracht afneemt en het water minder efficiënt uit jouw apparaat wordt afgevoerd. In deze gevallen moet je wellicht contact opnemen met een expert om eventuele schade te laten inspecteren en repareren voordat je weer doorgaat met de reguliere cycli.

Al onze monteurs zijn ervaren. Wij repareren ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458