Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E30 AEG wasmachine

Foutcode E30 op een AEG wasmachine kan voor velen een bron van zorg zijn, omdat het vaak moeilijk is vast te stellen wat precies de oorzaak is. De eerste stap naar een diagnose van dit probleem is begrijpen wat de foutcode betekent. Foutcode E30 geeft aan dat er een probleem is geconstateerd met de deurvergrendeling van de wasmachine. Dit kan betekenen dat een onderdeel van het deurvergrendelingsmechanisme defect is of dat er een probleem is met de stroomtoevoer naar het deurvergrendelingscircuit.

Oorzaak foutcode E30 AEG wasmachine vaststellen

Om dit probleem te verhelpen, is het belangrijk eerst vast te stellen wat de oorzaak is. Als het gewoon te wijten is aan een defect onderdeel van het deurslotmechanisme, dan kan dit waarschijnlijk worden verholpen door dat onderdeel te vervangen door een nieuw. Echter, als het probleem ligt in termen van voeding problemen, dan kan dit vereisen meer complexe reparaties en in dergelijke gevallen kan het het beste zijn om een ervaren monteur die gespecialiseerd is in AEG wasmachine reparaties te bellen.

Ervaren monteur inschakelen foutcode E30

Het moet worden opgemerkt dat het proberen DIY reparaties zonder de juiste kennis kan leiden tot meer schade en duurdere reparatie rekeningen langs de lijn. Daarom, als je niet kan identificeren van de bron van de foutcode E30 en de juiste diagnose, dan kan je de hulp inroepen van een deskundige die je kan helpen met de AEG wasmachine probleemoplossing behoeften. Zij zijn uitgerust met alle noodzakelijke gereedschappen en onderdelen die nodig zijn voor een efficiënte reparatie en beschikken over een schat aan ervaring die hen in staat stelt om snel eventuele onderliggende problemen op te sporen en dienovereenkomstig corrigerende maatregelen te nemen.

Al onze monteurs zijn ervaren. Wij herstellen ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458