Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E31 AEG wasmachine

Foutcode E31 in een AEG wasmachine duidt op een probleem met het deurslot. Het deurslot is verantwoordelijk voor het voorkomen dat de wasmachine werkt als deze niet goed gesloten is, en deze foutcode wordt geactiveerd als het de deur niet goed afsluit of als er schade is aan de sloten. Dit kan worden veroorzaakt door een slecht functionerend of versleten deurslot, verkeerde uitlijning van de deur, ophoping van vuil rond de grendel of verstopte afvoerleidingen.

Foutcode E31 zelf repareren of laten repareren?

Het goede nieuws is dat dit probleem in de meeste gevallen kan worden verholpen zonder dat er een monteur aan te pas hoeft te komen. De eerste stap is controleren of alle verbindingen goed zijn gemaakt en of er in de loop der tijd geen draden zijn losgeraakt. Als deze controles geen resultaat opleveren, kan het nodig zijn het deurslot zelf te vervangen. Voordat je dat doet, moet je echter eerst controleren of er geen obstructies rond de klink zijn en of er in de loop der tijd geen vuil is opgehoopt.

Het kan ook helpen om de wasmachine handmatig te resetten door de stroomtoevoer minstens 15 minuten uit te schakelen en daarna weer in te schakelen. Als al het andere faalt, kan het inschakelen van een professionele technieker helpen bij een nauwkeurigere diagnose en betrouwbare oplossingen bieden voor het oplossen van deze foutcode E31 op een AEG wasmachine. Om toekomstige storingen te voorkomen, reinig je regelmatig de afvoerfilters van de wasmachine en inspecteer ook regelmatig de afvoerleidingen. Door het volgen van deze eenvoudige stappen moet je in staat zijn om de AEG wasmachine soepel te houden zonder dure reparaties of vervangingen in de toekomst.

Al onze monteurs zijn ervaren. Wij repareren ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458