Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E35 AEG wasmachine

Foutcode E35 is een fout die kan optreden bij AEG wasmachines. Deze fout kan duiden op een aantal onderliggende problemen en kan behoorlijk frustrerend zijn voor gebruikers om te diagnosticeren. In sommige gevallen kan het probleem relatief eenvoudig te verhelpen zijn, maar in andere gevallen kan de hulp van een monteur nodig zijn.

Oorzaak foutcode E35 achterhalen

De eerste stap om te bepalen wat het probleem is wanneer je een foutcode E35 ontvangt, is het raadplegen van de handleiding van de wasmachine. Verschillende modellen AEG wasmachines hebben verschillende bijbehorende codes, dus je moet er zeker van zijn dat je de juiste opzoekt. Zodra u de betekenis van de code hebt vastgesteld, moet je beoordelen wat het betekent en of het iets is dat je zelf kan oplossen of dat je professionele hulp nodig hebt.

In sommige gevallen kan het probleem dat Error Code E35 veroorzaakt echter iets zijn dat je gemakkelijk zelf kan oplossen zonder dat je specialistische kennis of gereedschap nodig heeft. Als de machine bijvoorbeeld overbelast is met te veel wasgoed, kan dit een storing in de werking veroorzaken en foutcode E35 veroorzaken. Om dit probleem zelf op te lossen, verminder je gewoon de hoeveelheid wasgoed in de machine en probeer je het opnieuw – als dat lukt, geweldig – maar zorg er altijd voor dat je de machine in de toekomst niet overbelast! Als er verstoppingen zijn in de slangen of leidingen die op de AEG wasmachine zijn aangesloten, kan dit ook deze specifieke foutmelding veroorzaken.

AEG wasmachine laten repareren

Als het probleem iets blijkt te zijn waarvoor de hulp van een monteur nodig is, dan is het belangrijk om contact op te nemen met een betrouwbare dienstverlener die gespecialiseerd is in AEG wasmachines. Zij kunnen een diagnose stellen en aanbevelingen doen over de beste manier om de machine te repareren en weer snel en efficiënt te laten werken.

Al onze monteurs zijn ervaren. Wij herstellen ook voor veel merken onder garantietermijn. Wij werken met voordelige tarieven.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458