Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode E70/E71/E74 AEG wasmachine

Foutcodes E70, E71 en E74 op AEG wasmachines kunnen een reden tot zorg zijn. Deze fouten geven aan dat de machine slecht functioneert en aandacht nodig heeft.

De exacte betekenis van elke foutcode is uniek voor een bepaald model, dus het is belangrijk om de handleiding van het specifieke apparaat te raadplegen. Over het algemeen duiden deze codes echter op problemen met het verwarmingselement of andere elektrische componenten van de machine. Het kan ook een probleem zijn met de besturingskaart of de bedrading.

Foutcode AEG wasmachine laten verhelpen door monteur

In de meeste gevallen kan je het beste de hulp van een gekwalificeerde monteur inroepen als je een van deze foutcodes op de AEG wasmachine ziet. De monteur zal in staat zijn om het probleem te diagnosticeren en een passende oplossing aan te bevelen. Afhankelijk van de ernst van het probleem, kunnen zij kleine reparaties voorstellen zoals het vervangen van defecte onderdelen of meer serieuze reparaties zoals het vervangen van belangrijke onderdelen. Hij kan het ook adviseren of het voordeliger is om de machine te repareren of helemaal te vervangen.

Wasmachine eerst zelf controleren

Maar voordat je een vakman inschakelt, kan je zelf een aantal stappen ondernemen om het probleem op te lossen. Ten eerste kan het loskoppelen en weer aansluiten van de machine soms storingen resetten en ervoor zorgen dat alles weer normaal werkt. Ten tweede controleer alle bedradingsverbindingen op loszittende onderdelen – dit kan verklaren waarom bepaalde onderdelen niet goed functioneren. Tot slot, als je dat goed vindt, voer dan diagnosetests uit in het menu van de besturingskaart – dit geeft meer inzicht in de oorzaak van het probleem.

Als geen van deze oplossingen werkt, is het waarschijnlijk tijd om een monteur in te schakelen – zij kunnen vaststellen wat er gerepareerd of vervangen moet worden, zodat jij de AEG wasmachine snel en veilig weer aan de praat krijgt.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458