Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F14 Bauknecht wasmachine

Foutcode F14 bij een Bauknecht wasmachine is een indicatie van een probleem in de trommelaandrijving. Deze fout kan worden veroorzaakt door verschillende problemen, zoals een gebroken riem, defecte bedrading of een slecht functionerende sensor. Wanneer deze foutcode verschijnt, is het belangrijk om de oorzaak vast te stellen, zodat deze goed kan worden aangepakt.

Foutcode F14 zelf repareren of laten repareren

Als je deze foutcode op een Bauknecht wasmachine ervaart, moet het worden geïnspecteerd door een professionele monteur. Hoewel er enkele kleine problemen zijn die misschien zelf kunnen worden opgelost, moeten de meeste grote problemen worden behandeld door opgeleide professionals om de veiligheid en effectiviteit van de reparatie te garanderen. Een monteur zal eerst controleren op losse bedrading of zichtbare schade aan de riem of andere onderdelen. Zodra de bron van het probleem is geïdentificeerd, zal hij de nodige reparaties uitvoeren. In sommige gevallen kan het gaan om het vervangen van onderdelen of het simpelweg aandraaien van bestaande onderdelen.

Het is belangrijk dat alle reparaties correct worden uitgevoerd om verdere problemen met de machine en mogelijke schade door onjuiste installatie of gebruik van defecte onderdelen te voorkomen. Als je deze stappen volgt, kan je later grotere reparatiekosten vermijden en ervoor zorgen dat de wasmachine jarenlang optimaal blijft werken.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458