Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F15 Bauknecht wasmachine

Foutcode F15 op een Bauknecht wasmachine is een indicatie dat de besturingsmodule een probleem met de sensor of het verwarmingselement heeft gedetecteerd. De foutcode betekent niet noodzakelijkerwijs dat de machine moet worden gerepareerd, omdat het een eenvoudige fout in de programmering kan zijn. Dit kan meestal worden verholpen door de controle module te resetten.

Oorzaak constateren foutcode F15

De eerste stap bij het oplossen van dit probleem is het controleren van de stroomtoevoer en controleren of er geen obstructies zijn die de ventilatieopeningen van de machine blokkeren. Als dit het probleem niet oplost, zou het resetten van de bedieningsmodule het probleem moeten oplossen. Haal hiervoor de stekker van de wasmachine uit het stopcontact en wacht 20 seconden voordat je hem weer aansluit. Zodra je de stekker weer in het stopcontact steekt, zet je de wasmachine aan en laat je hem zijn normale cyclus doorlopen. Dit zou eventuele programmeerproblemen of fouten moeten resetten en hopelijk de foutcode F15 oplossen.

Wanneer moet ik contact opnemen met een monteur?

In sommige gevallen kan een foutcode F15 echter wijzen op ernstiger onderliggende problemen, zoals een beschadigd verwarmingselement of een defecte sensoreenheid. In deze gevallen moet je contact opnemen met een gekwalificeerde reparateur die het probleem veilig en correct kan vaststellen en repareren. Het is belangrijk dat jij zelf geen reparaties uitvoert als je niet gekwalificeerd bent, omdat dit de garantie kan doen vervallen of, erger nog, verdere schade aan de onderdelen van de wasmachine kan veroorzaken.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458