Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F63 Miele wasmachine te veel schuim

Foutcode F63 is een foutcode die vaak voorkomt bij Miele-wasmachines. Hij treedt meestal op als gevolg van een storing in het deurvergrendelingsmechanisme. De code geeft aan dat de machine de deur niet correct kan openen en sluiten, waardoor het wasgoed niet in of uit de trommel kan worden gehaald.

Foutcode F63 Miele wasmachine zelf oplossen

Om de oorzaak van deze foutcode te achterhalen, is het belangrijk het deurscharnier te controleren op voorwerpen die verhinderen dat de deur correct opent en sluit. Daarnaast moet een monteur ook de bedrading van de deurvergrendeling controleren en ervoor zorgen dat alle verbindingen goed vastzitten. Dit kan elk probleem oplossen dat deze foutcode veroorzaakt. Als deze stappen voor probleemoplossing niet werken, kan het nodig zijn om een onderdeel van de machine te vervangen, zoals de motor of de besturingskaart, omdat deze mogelijk defect zijn.

Foutcode F63 Miele wasmachine laten repareren

Als je dit probleem niet zelf kunt oplossen, kan je het beste contact opnemen met een gecertificeerde monteur die een goede diagnose kan stellen en de machine kan repareren. Zij beschikken over uitgebreide kennis over de werking van witgoed apparaten en kunnen je helpen bepalen welke onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden. Professionele monteurs zijn bekend met alle soorten fouten die met deze apparaten te maken hebben en beschikken over specifiek gereedschap dat nodig is om de machine snel weer aan de praat te krijgen. Met hun hulp kun je er zeker van zijn dat uw apparaat weer soepel en efficiënt werkt, met een minimale onderbreking van de service.

Voor meer informatie over
Miele foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458