Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Koelvriescombinatie lekt koelvloeistof

Lekt de koelvloeistof van uw koelvriescombinatie? Bel de Witgoed Brigade!

Erg vervelend als uw koelvriescombinatie koelvloeistof lekt. Doe er meteen wat aan, want dan voorkomt u dat de problemen verergeren. Als de koelvriescombinatie te weinig koelvloeistof heeft, zal deze meer energie verbruiken om het apparaat te voorzien van koude lucht.

Om dit op te lossen moet je de koelvriescombinatie open maken. Een monteur kan aan het geluid snel afleiden wat het probleem is. Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem ‘Lekt koelvloeistof’, met een kosten indicatie. Kosten hangen af van het merk. Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken.


Mogelijk probleem?

Wanneer uw diepvrieskist of diepvrieskast koelvloeistof lekt, kunt u het beste proberen om direct het lek te vinden. U controleert of het apparaat daadwerkelijk koelvloeistof lekt, door te drukken op de achterwand aan de binnenkant van de vriezer. Als u hier beweging voelt, dan is het koelvloeistofsysteem lek. U kunt echter ook gewoon de Witgoed Brigade inschakelen om naar de kwestie te kijken. Het maken van een koelvloeistoflek is meestal niet duur, omdat het geen ingewikkelde opgave is voor een specialist.


Gevaar van koelvloeistof?

Koelvloeistof bestaat uit ca 50% water en 50% antivries en additieven. Het deel antivries bestaat uit ongeveer 92% ethyleen glycol (ethaandiol) of mono propyleen glycol. De additieven verschillen van samenstelling al naar gelang de wensen van de fabrikant.


Andere optie?

Als uw koelvriescombinatie in een ruimte staat waar hij niet goed kan ventileren kan dat ook een deel van het probleem zijn. U kunt de ramen en deuren open zetten, vervolgens adviseren wij u om dit verder door een witgoed monteur te laten doen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458