Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Kay
Vul het onderstaande formulier in en Kay komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Kay
  Vul het onderstaande formulier in en Kay komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Hertenlaan 49
  5581CG Waalre

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Noord-brabant
  Kay
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Hertenlaan 49
  5581CG Waalre

  Over de monteur

  Als je in Brabant wonen en je witgoed apparaten kapot zijn, dan is Kay van Dusink Witgoed Service jouw redding. Kay is een jonge monteur met maar liefst 2,5 jaar ervaring als monteur. Als jij een vakkundige monteur nodig hebt voor je wasmachine, vaatwasser of wasdroger, neem dan contact op met Kay.

  Kay een vakman in witgoed reparaties

  Het voordeel van Kay is dat hij zeer gespecialiseerd is in het repareren van witgoed apparaten, wat inhoudt dat hij alle technische aspecten beheerst en weet waarom er iets misgaat. Daarnaast heeft hij een brede ervaring opgedaan door vele verschillende merken en typen witgoed te repareren gedurende de afgelopen 2,5 jaar.

  Enkel originele onderdelen

  Kay staat garant voor kwaliteit en precisie in elke fase van een reparaties. Hij maakt uitsluitend gebruik van originele, hoogwaardige onderdelen en biedt standaard een kwaliteitsgarantie voor zijn werk. Veiligheid heeft bij hem de hoogste prioriteit, en hij volgt strikte normen om ervoor te zorgen dat elke reparatie met uiterste zorg wordt uitgevoerd.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Veelvoorkomende problemen met wasmachines, vaatwassers en wasdrogers vinden een vakkundige oplossing bij een toegewijde witgoedspecialist zoals Kay. Na een professionele reparatie kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren moeiteloos meegaan, waardoor zowel je portemonnee als het milieu er baat bij hebben. Echter, wanneer een reparatie niet kostenefficiënt blijkt te zijn, bijvoorbeeld als gevolg van slijtage, staat Kay altijd paraat om waardevol advies te verstrekken over de meest geschikte nieuwe apparaten die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften. Kies voor Kay in Brabant en ontdek duurzame witgoedoplossingen die zowel economisch als milieuvriendelijk zijn.

  Jim is werkzaam in

  Jim repareert in de regio Brabant, waaronder de volgende plaatsen en dorpen vallen: Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Land Cuijk, Meierijstad en Moordrecht.

  Niet goed geld terug

  Bij ons draait alles om jouw tevredenheid. We bieden een robuuste garantieperiode van drie maanden op al onze witgoed reparaties, waarmee we hoogstaande kwaliteit waarborgen. In het zeldzame geval dat hetzelfde probleem binnen deze termijn weer de kop opsteekt, lossen we dit kosteloos voor je op. Bovendien, als onze service onverhoopt niet voldoet aan jouw verwachtingen, kun je gerust zijn, want we staan garant voor een volledige terugbetaling van de reparatiekosten. Onze onwankelbare toewijding ligt in het verzekeren van jouw volledige tevredenheid.

  Waar Kay voor staat

  Kay heeft een klantvriendelijke service en staat altijd klaar om te helpen. Neem contact op met deze ervaren monteur voor al je witgoed reparaties! Hij kan je helpen bij het oplossen van al je witgoedproblemen. Je weet dat je in goede handen bent met Kay’s service!

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458