Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Pieter
Vul het onderstaande formulier in en Pieter komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Pieter
  Vul het onderstaande formulier in en Pieter komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Wytguod Witgoed Reparaties
  Dominee van Eijck van Heslingastrjitte 47
  9041 EG Berlikum

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Friesland
  Pieter
  Wytguod Witgoed Reparaties
  Wytguod Witgoed Reparaties
  Dominee van Eijck van Heslingastrjitte 47
  9041 EG Berlikum

  Over de monteur

  Pieter van Wytguod Witgoed Reparaties is een ervaren en betrouwbare naam in de omgeving van Friesland als het gaat om het repareren van kapotte wasmachines, vaatwassers, drogers en was-droogcombinaties. Met 25 jaar ervaring onder zijn riem heeft Pieter zich gevestigd als een betrouwbare go-to bron voor apparaat reparatiediensten. Of u nu hulp nodig heeft met uw LG, Samsung, AEG, Whirlpool of Siemens toestel, Pieter kan u de nodige ondersteuning bieden.

  Pieter een vakman in witgoed reparaties

  Zijn kennis van alle grote merken zorgt ervoor dat elk probleem snel kan worden opgespoord en aangepakt. Hij is er trots op dat elke klus correct wordt geklaard, zodat u zich later geen zorgen hoeft te maken over verdere problemen.

  Enkel originele onderdelen en gecertificeerd

  Bij Wytguod Witgoed Reparaties is topkwaliteit altijd ons streefdoel, en dit begint met onze toewijding aan het gebruik van uitsluitend originele onderdelen bij elke reparatie. Deze aanpak stelt ons in staat om de strengste kwaliteitsnormen te handhaven en ervoor te zorgen dat jouw apparaat na de reparatie weer aanvoelt en functioneert als nieuw. Het gebruik van originele onderdelen is van essentieel belang om de best mogelijke ervaring na de reparatie te garanderen. Wij zijn er vast van overtuigd dat jouw witgoedapparaat na onze service optimaal zal presteren en aan de hoogste verwachtingen zal voldoen. Je verdient niets minder dan het allerbeste, en dat is precies wat we bij Wytguod Witgoed Reparaties nastreven.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Geeft jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger een defect aan? Er is een goede kans dat een ervaren witgoedmonteur deze weer voordelig aan de praat kan krijgen. Pieter is doorgaans bedreven in het snel identificeren en oplossen van het probleem. Pieter heeft vaak de juiste onderdelen bij zich, waardoor hij ter plaatse de benodigde reparatie kan uitvoeren. Mocht het noodzakelijke onderdeel niet direct beschikbaar zijn, dan plannen we in samenspraak een vervolgafspraak om jouw apparaat zo snel mogelijk weer in werking te stellen. Het repareren van jouw witgoedapparaten draagt niet alleen bij aan kostenbesparing, maar het is ook een duurzame keuze. Het verlengt namelijk de levensduur van jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger, waardoor je deze langer kunt blijven gebruiken, en dit is gunstig voor het milieu.

  Pieter is werkzaam in

  Pieter repareert in de regio Friesland, waaronder de volgende plaatsen en dorpen vallen: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Harlingen, Joure, Dokkum, Wolvega, Lemmer, Grou en Berlikum.

  Niet goed geld terug

  Bij Wyguuod Witgoed Reparaties staat jouw gemoedsrust centraal met drie maanden garantie op reparaties voor kwaliteit en duurzaamheid. Kosteloze herstelopties binnen deze periode. Als reparatie niet kostenefficiënt is, adviseert Pieter bij het kiezen van een nieuw apparaat dat aan jouw behoeften voldoet, met zowel nieuwe als tweedehands opties om kwaliteit binnen je budget te waarborgen.

  Waar Pieter voor staat

  Pieter omarmt een toewijding aan witgoedservice van topkwaliteit. Met een overvloed aan ervaring en diepgaande technische kennis streeft Pieter naar uitmuntendheid bij het herstellen van jouw wasmachines, vaatwassers en andere huishoudelijke apparaten. Hij begrijpt dat gemoedsrust van onschatbare waarde is en daarom zet hij zich in voor snelle en betrouwbare herstelwerkzaamheden, zodat jouw dagelijkse routine zonder onderbreking kan doorgaan. Met vakmanschap en een persoonlijke benadering is Pieter de betrouwbare keuze voor iedereen die kwalitatieve witgoedservice zoekt in zijn regio.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten