Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Rene
Vul het onderstaande formulier in en Rene komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Rene
  Vul het onderstaande formulier in en Rene komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Toermalijndreef 120
  7828AT Emmen

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Drenthe
  Rene
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Toermalijndreef 120
  7828AT Emmen

  Over de monteur

  Als je in Drenthe woont en een probleem heeft met de wasmachine, wasdroger of vaatwasser, is Rene van De Wasmachineman Witgoed Reparaties precies wat je zoekt. Met meer dan 34 jaar ervaring in dit vakgebied helpt hij mensen al jarenlang bij het repareren en onderhouden van hun huishoudelijke apparaten.

  Rene een vakman in witgoed reparaties

  Rene heeft jarenlang veel kennis opgedaan om de best mogelijke service te bieden aan zijn klanten. Hij geeft prioriteit aan kwaliteit en vertrouwen in elke service die hij levert. Dankzij zijn expertise weet je zeker dat het apparaat naar behoren wordt onderhouden en hersteld, waardoor het apparatuur opnieuw kan werken zoals bedoeld.

  Enkel originele onderdelen

  Bij De Wasmachineman in Drenthe, garandeert Rene niets minder dan de hoogste kwaliteit in witgoed reparaties. Rene, onze ervaren monteur, kiest consequent voor originele onderdelen om duurzaamheid te waarborgen, waardoor je wasmachine, vaatwasser of wasdroger na reparatie langdurig optimaal blijft presteren. Rene heeft doorgaans de benodigde onderdelen direct beschikbaar om de reparatie ter plaatse af te ronden. Als dit onverhoopt niet het geval is, wordt altijd in overleg een vervolgafspraak gepland, zodat jouw apparaat snel en met de juiste onderdelen hersteld kan worden. Rene staat garant voor de hoogste kwaliteit en efficiëntie in witgoed reparaties in Drenthe.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Het is onze hoogste prioriteit om jouw tevredenheid te waarborgen bij De Wasmachineman. Wij bieden een uitgebreide garantieperiode van drie maanden op al onze witgoed reparaties, wat borg staat voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Mocht het zeldzame geval zich voordoen dat hetzelfde probleem binnen deze termijn weer opduikt, dan zorgen wij voor kosteloze herstelling. Bovendien, als de reparatie niet kostenefficiënt blijkt te zijn, dan kun je rekenen op deskundig advies van Rene om het beste nieuwe apparaat te selecteren dat voldoet aan jouw behoeften, met zowel nieuwe als tweedehands opties om kwaliteit binnen jouw budget te waarborgen. Bij De Wasmachine, draait alles om jouw gemoedsrust en tevredenheid.

  Rene is werkzaam in

  Rene repareert in de regio Drenthe, waaronder de volgende plaatsen en dorpen vallen: Emmen, Nieuw-Amsterdam, Veenoord , Odoorn, Exloo, Zwartemeer en Erica,

  Niet goed geld terug

  Bij De Wasmachineman staat klanttevredenheid centraal, met een royale garantie van drie maanden op reparaties voor kwaliteit en duurzaamheid. Herstel van hetzelfde probleem binnen deze periode is kosteloos. Rene biedt professioneel advies voor niet-kostenefficiënte reparaties, inclusief opties voor zowel nieuwe als tweedehands apparaten om kwaliteit binnen je budget te waarborgen. Jouw tevredenheid is de hoogste prioriteit.

  Waar Rene voor staat

  Waar Rene voor staat, is niets minder dan ongeëvenaarde expertise in witgoed reparaties. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van huishoudelijke apparaten, is Rene toegewijd aan het herstellen van jouw wasmachine, vaatwasser en andere witgoedapparaten met de hoogste precisie en zorg, zodat ze weer naadloos in je dagelijkse leven passen. Zijn betrouwbare vakmanschap en klantgerichte aanpak maken hem de ultieme keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige witgoedservice.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458