Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Richard
Vul het onderstaande formulier in en Richard komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Richard
  Vul het onderstaande formulier in en Richard komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Raadhuisplein 1-H
  9481BG Vries

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Drenthe
  • Groningen
  • Overijssel
  Richard
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Raadhuisplein 1-H
  9481BG Vries

  Over de monteur

  Als jouw wasmachine, wasdroger of vaatwasser defect is, dan kan Richard van FWK Witgoed Reparaties je de perfecte service bieden. Richard is een ervaren monteur met jarenlange ervaring. Hij werkt in de omgeving Groningen, Overijssel en Drenthe wat betekent dat hij altijd snel ter plaatse kan zijn voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

  Richard een vakman in witgoed reparaties

  Richard staat eveneens altijd open voor vragen over het onderhoud of de reparatie van witgoedapparaten. Jij kan rekenen op eerlijk advies, betrouwbare service en persoonlijke aandacht bij elk bezoek. Met Richard van FWK Witgoed Reparaties bent je dus verzekerd van een goede service wanneer de wasmachine, wasdroger of vaatwasser defect is!

  Enkel originele onderdelen

  Bovendien gebruikt Richard alleen topkwaliteit originele onderdelen. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw apparaat naar behoren functioneert. Daarnaast geeft Richard u tips over hoe u het beste om kunt gaan met uw witgoedapparaat, waardoor problemen in de toekomst worden voorkomen.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Veelvoorkomende zorgen met betrekking tot jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger kunnen vakkundig worden aangepakt door een witgoedspecialist. Na een professionele reparatie kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren moeiteloos blijven presteren. Het repareren van jouw witgoed is niet alleen voordelig voor jouw portemonnee, maar draagt ook bij aan de gezondheid van ons milieu. Desondanks, als het om wat voor reden dan ook niet kostenefficiënt is om een apparaat te herstellen, zoals bij slijtage, kun je erop vertrouwen dat Richard klaarstaat om waardevol advies te bieden over welke nieuwe apparaten het beste aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

  Richard is werkzaam in

  Richard repareert in de regio Groningen, waaronder de volgende plaatsen en dorpen vallen: Assen, Groningen en Meppel.

  Niet goed geld terug

  Wij gaan een stap verder om jouw gemoedsrust te waarborgen. Bij ons staat jouw tevredenheid centraal, wat tot uiting komt in onze ruimhartige garantieperiode van drie maanden voor al onze witgoedreparaties. We garanderen hoogwaardige reparaties en in het zeldzame geval dat hetzelfde probleem zich binnen deze termijn opnieuw voordoet, zorgen wij voor een kosteloze reparatie. Als onze service onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoet, ben je gerustgesteld, want wij zijn bereid om de volledige reparatiekosten terug te betalen. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

  Waar Richard voor staat

  Waar Richard voor staat, is een onwankelbare toewijding aan hoogwaardige witgoedreparaties. Met jarenlange ervaring en diepgaande expertise zet Richard zich in om ervoor te zorgen dat jouw wasmachine, vaatwasser of andere huishoudelijke apparaten snel en betrouwbaar worden hersteld. Hij begrijpt dat jouw gemoedsrust van onschatbare waarde is, en daarom combineert hij vakmanschap met een persoonlijke aanpak, waardoor hij de ideale partner is voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve witgoedservice in zijn regio. Richard staat garant voor een efficiënte en deskundige aanpak van al jouw witgoedproblemen.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458