Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

FWK Witgoed Reparaties
Raadhuisplein 1-H
9481BG Vries

Specialisaties

 • Wasmachine
 • Vaatwasser
 • Droger

Tarief

All-in starttarief: € 69
Variabele kosten: € 19,50/10 min

Reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

Regio

 • Drenthe
 • Groningen
 • Overijssel
Richard
FWK Witgoed Reparaties
FWK Witgoed Reparaties
Raadhuisplein 1-H
9481BG Vries

Over de monteur

Als jouw wasmachine, wasdroger of vaatwasser defect is, dan kan Richard van FWK Witgoed Reparaties je de perfecte service bieden. Richard is een ervaren monteur met jarenlange ervaring. Hij werkt in de omgeving Groningen, Overijssel en Drenthe wat betekent dat hij altijd snel ter plaatse kan zijn voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Alleen onderdelen van topkwaliteit

Bovendien gebruikt Richard alleen topkwaliteit onderdelen. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw apparaat naar behoren functioneert. Daarnaast geeft Richard u tips over hoe u het beste om kunt gaan met uw witgoedapparaat, waardoor problemen in de toekomst worden voorkomen.

Neem contact op

Richard staat eveneens altijd open voor vragen over het onderhoud of de reparatie van witgoedapparaten. Jij kan rekenen op eerlijk advies, betrouwbare service en persoonlijke aandacht bij elk bezoek. Met Richard van FWK Witgoed Reparaties bent je dus verzekerd van een goede service wanneer de wasmachine, wasdroger of vaatwasser defect is!

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?