Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Rico
Vul het onderstaande formulier in en Rico komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Rico
  Vul het onderstaande formulier in en Rico komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  CheapFix Witgoed
  Eeneind 51
  5674 VR Nuenen

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger
  • Wasdroogcombinatie
  • Inbouwapparaten

  Gecertificeerd


  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Noord-brabant
  • Noord-holland
  Rico
  CheapFix Witgoed
  CheapFix Witgoed
  Eeneind 51
  5674 VR Nuenen

  Over de monteur

  Rico is een echte vakman op het gebied van witgoed en elektronica reparatie. Rico is werkzaam bij CheapFix Witgoed en hier repareert hij bijna alle soorten witgoed apparaten. Je kan voor de volgende witgoed reparaties terecht bij Rico wasmachines, vaatwassers en wasdrogers.

  Rico een vakman in witgoed reparaties

  Rico is gecertificeerd bij de grootste merken en is dus gespecialiseerd in het repareren van deze merken. Het gaat dan om de volgende merken: AEG, ATAG, Bauknecht, Beko, Boretti, Bosch, Electrolux, Indesit, LG, Miele, Neff, Pelgrim, Samsung, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Voor deze merken neem je dus direct contact op met Rico van CheapFix Witgoed.

  Enkel originele onderdelen

  Bij Cheapfix Witgoed staat onze toewijding aan voortdurende topkwaliteit centraal. We starten dit kwaliteitsstreven met ons exclusieve gebruik van originele onderdelen bij elke reparatie. Deze aanpak is essentieel om de hoogste normen van kwaliteit te handhaven, zodat jouw apparaat na reparatie weer als nieuw aanvoelt. Het gebruik van originele onderdelen speelt een cruciale rol in het garanderen van de ultieme ervaring na de reparatie. Ons streven is om voortdurend de prestaties van jouw witgoedapparaat nauwlettend te volgen en te voldoen aan de hoogste verwachtingen, met als uiteindelijke doel jouw volledige tevredenheid.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Bij CheapFix Witgoed wordt gestreefd naar een voordelige reparatie. Dit wordt gedaan door een jou zo snel als mogelijk te helpen voor een goede prijs. CheapFix Witgoed zorgt ervoor dat jouw witgoed herbruikbaar is en dus weer werkt zoals ooit ervoor, maar er wordt ook zeker rekening gehouden met het milieu. CheapFix Witgoed zorgt ervoor dat oud of defect witgoed weer opnieuw gebruikt kan worden inplaats van dat deze wordt weggegooid. Milieuvriendelijk werken is dus zeker belangrijk voor CheapFix Witgoed.

  Rico is werkzaam in

  Arent onderscheidt zich door zijn expertise die zich niet tot slechts één locatie beperkt. Met trots bedient hij de gehele regio Noord-Brabant, wat betekent dat ongeacht waar je in deze omgeving woont, je kunt rekenen op Rico voor snelle en professionele witgoedreparaties. Rico voert reparaties uit in diverse plaatsen en dorpen, waaronder Best, Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Gilze, Goirle, Nuenen, Oirschot, Rosmalen, Schijndel, Sint- Oedenrode, Son, Veldhoven, Vught, Valkenswaard, Waalre, Tilburg en Waalre.

  Niet goed geld terug

  Bij ons staat jouw volledige tevredenheid centraal. We bieden een solide garantieperiode van drie maanden op al onze witgoedreparaties, waarbij we de nadruk leggen op onze toewijding aan topkwaliteit. Als, in het zeldzame geval, hetzelfde probleem zich binnen deze periode opnieuw voordoet, zullen we dit kosteloos voor je oplossen. Zelfs als onze service onverhoopt niet voldoet aan jouw verwachtingen, kun je gerust zijn, want we garanderen een volledige restitutie van de reparatiekosten. Onze vastberadenheid is gericht op het waarborgen van jouw algehele tevredenheid, aangezien jouw gemoedsrust onze hoogste prioriteit heeft.

  Waar Rico voor staat

  Wij streven naar een voordelige reparatie van uw witgoed. Dit doen wij niet alleen door u zo snel mogelijk te helpen voor een goede prijs, maar ook door ervoor te zorgen dat uw witgoed herbruikbaar is. Zo repareren wij op een duurzame manier met oog op het milieu.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten