Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Vaatwasser condens problemen

Is de vaat nog erg vochtig na programma? Wij helpen

Je hebt de vaat in de vaatwasser gedaan en de vaatwasser is klaar met het programma, maar als je de vaat uit de vaatwasser wilt halen merk je dat de vaat nog nat is. De vaatwasser maakt de vaat dus niet meer goed schoon en heeft last van condens problemen. Dit zou kunnen liggen aan dat er te weinig glansspoelmiddel in de vaatwasser zit of omdat de vaatwasser schoon gemaakt dient te worden.

Glansspoelmiddel

Glansspoelmiddel zorgt ervoor dat de vaat mooi glimmend wordt, maar het helpt ook zeker bij het droogproces van de vaat. Wanneer dit niet op het juiste moment vrijkomt bij een alles-in-één vaat was tablet kan dit ervoor zorgen dat de vaat niet goed droog wordt. Wat je kan doen om dit te voorkomen is zelf glansspoelmiddel toevoegen in het reservoir. Je dient dan zelf de dosering op een lage stand te zetten. Dit zou dit probleem moeten oplossen.

Vaatwasser schoonmaken

Als je de vaatwasser wilt schoonmaken is het belangrijk dat je het filter en de sproeiarmen goed schoonmaakt. De sproeiarmen kunnen namelijk nog nadruppelen wanneer deze vies zijn dit zorgt ervoor dat de vaat niet goed droog wordt. Wij raden het dan ook aan om je vaatwasser met enige regelmaat schoon te maken.

Vaatwasser repareren of vervangen?

Repareren van je vaatwasser is vaak goedkoper dan je vaatwasser vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je vaatwasser al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Vaatwasser van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe vaatwasser. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken vaatwasser

Of het nu gaat om een vaatwasser van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor vaatwasser je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458