Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Vaatwasser maakt kortsluiting

Maakt de vaatwasser kortsluiting? Wij helpen u

Is er sprake van een kortsluiting en wordt deze veroorzaakt door de vaatwasser? U kunt dit gemakkelijk controleren. U kunt dit namelijk in de stoppenkast zien. Staat de aardlekschakelaar van de groep waar de vaatwasser op aangesloten staat naar beneden? Wanneer je deze weer omhoog doet en deze direct weer naar beneden gaat is er sprake van kortsluiting. Binnen de groep kunt u controleren of het probleem door de vaatwasser wordt veroorzaakt. Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopt contact probeer vervolgens de aardlekschakelaar omhoog te doen. Wanneer deze nu wel omhoog blijft staan zat het probleem inderdaad bij de vaatwasser.

Mogelijke oorzaken van de kortsluiting:

Stekker vervangen


Het probleem hoeft niet per se in de vaatwasser te zitten, maar kan ook in de stekker van de vaatwasser zitten. Deze kan je zelf eenvoudig vervangen. Als dit het probleem niet heeft opgelost zat het probleem hem dus niet in de stekker.

Regio monteur

Het is vervolgens moeilijk om dit probleem zelf op te lossen. Het beste wat je kunt doen is de vaatwasser laten repareren door een ervaren monteur bij jou in de buurt. Een monteur ziet waardoor de kortsluiting wordt veroorzaakt en kan deze vaak gelijk verhelpen. Witgoed Brigade heeft in alle regio’s een monteur zitten die u kan helpen.

Vaatwasser repareren of vervangen?

Repareren van je vaatwasser is vaak goedkoper dan je vaatwasser vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je vaatwasser al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Vaatwasser van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe vaatwasser. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken vaatwasser

Of het nu gaat om een vaatwasser van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor vaatwasser je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458