Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Vaatwasser reparatie

Heeft u een vaatwasser reparatie nodig? Veel voorkomende problemen zijn onder andere dat de vaatwasser niet meer aan gaat og Gaat uw vaatwasser gaat niet meer aan of maakt niet meer goed schoon? Dit is een probleem en moet opgelost worden. Niemand wil de vaat zien opstapellen daarom is het belangrijk dat de vaatwasser zo snel als mogelijk wordt gemaakt. U kunt ons 6 dagen in de week bereiken op 085 – 760 54 28 of voor een reparatie kunt u het formulier invullen.

Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Vaatwasser reparatie nodig? Bel direct

Een kapotte of defecte vaatwasser kan verschillende oorzaken hebben. Lukt het niet om de oorzaak van het probleem te vinden? Een monteur weet vaak snel het probleem te vinden en vaak ook gelijk te verhelpen. Het repareren van een vaatwasser is 9 van de 10 keer voordeliger dan het kopen van een geheel nieuwe vaatwasser. Koop dus niet gelijk een nieuwe vaatwasser. Een reparatie zorgt ervoor dat u uw huidige vaatwasser nog jarenlang kan gebruiken afhankelijk van de leeftijd van de vaatwasser.

Een nieuwe vaatwasser kopen zonder te weten waar het probleem zit raden wij af. In sommige gevallen is het probleem namelijk gemakkelijk en voordelig te verhelpen. Neem dus vooral contact op bij een kapotte vaatwasser.

Veel voorkomende problemen vaatwasser

De reden dat uw vaatwasser niet goed meer werkt kan verschillende oorzaken hebben. Het kan namelijk zo zijn dat de vaatwasser geen water krijgt, maar het zou ook kunnen zijn dat de vaatwasser blijft draaien. Het is wel belangrijk om het punt te vinden waardoor de vaatwasser niet meer goed functioneert. De monteur kan dan de onderdelen meenemen om dit probleem direct te verhelpen. Uw vaatwasser kan ook een foutcode aangeven wanneer dit gebeurt klik dan hier.

Veel voorkomende problemen bij een vaatwasser:

Lijkt het erop dat de storing van uw vaatwasser er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder.

Veel voorkomende foutcodes vaatwasser

Wat is een foutcode precies en hoe kan ik deze oplossen? Wanneer de vaatwasser een foutcode aantoont zult u dit zien op de display. U ziet dan een korte code. Elke code heeft zo zijn eigen betekenis met de oorzaak daarin aangegeven wat de oorzaak is. Wij hebben de meest voorkomende foutcodes per merk op een rijtje gezet zodat u in een duidelijk overzicht kan zien waar het probleem zit en hoe u dit mogelijk zelf kan oplossen.

Meest voorkomende foutcodes vaatwasser per merk:

Wilt u dat uw vaatwasser door een ervaren witgoed monteur wordt gerepareerd? Vul dan het contactformulier in. Als u liever telefonisch contact met ons op wilt nemen kunt u ons 6 dagen in de week bereiken via 085 – 760 54 28. Onze witgoed monteurs staan altijd voor u klaar.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten