Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroger deur gaat niet open

Gaat de wasdroger deur niet meer open? Bel direct!

U heeft de natte was in de wasdroger gedaan en het programma gestart. Wanneer u terugkomt om de was uit de wasdroger te halen gaat de deur niet meer open. Dit is erg vervelend en moet zo snel als mogelijk opgelost worden. Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben. Het is dus belangrijk dat er gekeken wordt waardoor het probleem wordt veroorzaakt wordt en wat de exacte oorzaak is. De 3 meest voorkomende oorzaken:

Deurslot defect of kapot

Wanneer het deurslot van de wasdroger defect of kapot is zorgt dit ervoor dat de deur van de wasdroger niet altijd even gemakkelijk opengaat. Als het probleem daadwerkelijk wordt veroorzaak door het deurslot moet deze vervangen worden. Wanneer deze vervangen is zou de deur van de wasdroger weer normaal open moeten gaan. Wij raden het altijd aan om reparaties te laten uitvoeren door een monteur.

Deur niet goed genoeg gesloten

De oorzaak van dit probleem is dat de deur niet goed genoeg gesloten is. De deur zit dan wel dicht genoeg om een programma te kunnen draaien, maar wanneer dit programma klaar is zult u moeite hebben met het open krijgen van de deur van de wasdroger. Wat u hiertegen kunt doen is de deur nogmaals een goede zet geven zodat deze goed dicht komt te zitten. Vervolgens zou de deur via de knoppen gemakkelijk op moeten gaan.

Zit nog water in de wasdroger

Wanneer er nog te veel water aanwezig is in de wasdroger zal de deur niet opengaan. Vaak wanneer je voor een periode wacht lost dit probleem zich van zelf op. Gebeurt dit niet of duurt dit heel erg lang? Het is dan je beste optie om contact op te nemen met een monteur. Een monteur zal dan kijken waar het probleem precies ontstaat en hoe hij dit kan oplossen.

Technische fout wasdroger

Als de wasdroger deur niet meer opengaat kan dit ook komen door een technische fout. Een technische fout is vaak gemakkelijk te verhelpen. Wanneer je de wasdroger voor 10 tot 20 minuten van het stroom haalt zal dit vaak het probleem al oplossen.

Wasdroger repareren of vervangen?

Repareren van je wasdroger is vaak goedkoper dan je wasdroger vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je wasdroger al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Wasdroger van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe wasdroger. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasdrogers

Of het nu gaat om een wasdroger van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasdroger je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458