Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroogcombinatie pakt geen water

Pakt uw wasdroogcombinatie geen water? Bel de Witgoed Brigade!

De was zit in de trommel, je hebt het programma gekozen en drukt op de ‘aan’ knop. Maar er gebeurt niets. Geen water dat de trommel in loopt. Niets. En zonder water doet de wasdroogcombinatie het niet. Wat kan er aan de hand zijn als de wasdroogcombinatie geen water pakt?


Mogelijk probleem?

Wat wij erg vaak zien bij dit probleem is dat de waterkraan niet helemaal openstaat. Dit kunt u zelf proberen op te lossen, u kunt dit ook door een van onze monteurs doen. Mocht het probleem namelijk niet hier aanliggen kunt hij je gelijk verder helpen.
Wat ook nog goed zou kunnen is dat de grijze toevoerslang aan de achterkant van de wasdroogcombinatie niet geknikt of bekneld is. Ook hiermee kan een monteur u goed helpen.


Elektronica problemen?

In de wasdroogcombinatie zit veel elektronica en stroom kabels. Als er bijvoorbeeld geen stroom naar het water inlaatventiel gaat, kan er geen water ingenomen worden. De oplossing: Losse contacten vastmaken of kabeltjes vervangen.
Wij raden het u aan om dit probleem te laten verhelpen door een monteur, omdat dit met stroom is kan het gevaarlijk zijn voor u en de machine zo kunt u de wasdroogcombinatie beschadigen.


Ander mogelijke oorzaak?

Als de aquastop defect is kan de wasdroogcombinatie geen water pakken. De aquastop moet vervangen worden. De aquastop is meestal geintegreerd in de watertoevoerslang, aan de achterkant van de wasmachine.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458