Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroogcombinatie pakt geen water

Pakt uw wasdroogcombinatie geen water? Bel de Witgoed Brigade!

De was zit in de trommel, je hebt het programma gekozen en drukt op de ‘aan’ knop. Maar er gebeurt niets. Geen water dat de trommel in loopt. Niets. En zonder water doet de wasdroogcombinatie het niet. Wat kan er aan de hand zijn als de wasdroogcombinatie geen water pakt?


Mogelijk probleem?

Wat wij erg vaak zien bij dit probleem is dat de waterkraan niet helemaal openstaat. Dit kunt u zelf proberen op te lossen, u kunt dit ook door een van onze monteurs doen. Mocht het probleem namelijk niet hier aanliggen kunt hij je gelijk verder helpen.
Wat ook nog goed zou kunnen is dat de grijze toevoerslang aan de achterkant van de wasdroogcombinatie niet geknikt of bekneld is. Ook hiermee kan een monteur u goed helpen.


Elektronica problemen?

In de wasdroogcombinatie zit veel elektronica en stroom kabels. Als er bijvoorbeeld geen stroom naar het water inlaatventiel gaat, kan er geen water ingenomen worden. De oplossing: Losse contacten vastmaken of kabeltjes vervangen.
Wij raden het u aan om dit probleem te laten verhelpen door een monteur, omdat dit met stroom is kan het gevaarlijk zijn voor u en de machine zo kunt u de wasdroogcombinatie beschadigen.


Ander mogelijke oorzaak?

Als de aquastop defect is kan de wasdroogcombinatie geen water pakken. De aquastop moet vervangen worden. De aquastop is meestal geintegreerd in de watertoevoerslang, aan de achterkant van de wasmachine.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458