Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroogcombinatie start niet

Start uw wasdroogcombinatie niet? Bel de Witgoed Brigade!

Je hebt de was in de trommel gedaan, deurtje dicht. Draaien maar. En dan start het programma niet. Wat nu? Vaak is het iets simpels, zoals een kraan die niet geopend is of de stekker niet in het stopcontact. Mochten onze tips niet werken zal u een reparateur moeten contacten. Deze zal de wasmachine open maken. Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem ‘Wasdroogcombinatie start niet’.


Fout bij de stekker?

Erg voor de hand liggend, maar het komt voor. Zit de stekker erin? Of staat er geen stroom op het stopcontact? Dat kan bijvoorbeeld als de stop uitgeslagen is in de meterkast. Dit wordt snel duidelijk als een ander electrisch apparaat ook niet werkt op dit stopcontact. Mocht dit zo zijn is dat waarschijnlijk de reden dat de wasdroogcombinatie niet start.


Verstopte of geblokkeerde slangen?

Mocht u het vermoeden hebben van een verstopte of geblokkeerde slang ? (bijvoorbeeld naar het zeepbakje toe, of van het zeepbakje naar de trommel) Kan dit ervoor zorgen dat de wasdroogcombinatie niet start. Kijk ook bij wasmachine pakt geen water voor andere oorzaken.
Ook kan dit probleem nog komen door een defect in de motor dit moet dan gerepareerd worden en wij raden aan dit door een monteur te laten doen.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458