Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed reparatie Almere Haven

Witgoed reparatie nodig in Almere Haven? Bel de Witgoed Brigade!

Wij repareren alle merken witgoed in Almere Haven.

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij u zo snel mogelijk helpen om uw probleem te verhelpen.

Direct witgoed reparatie in Almere Haven nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 20:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Almere Haven.

Geeft uw wasmachine een foutcode of foutmelding aan? De wasmachine is kapot. Het repareren van uw wasmachine is in 9 van de 10 gevallen goedkoper dan een nieuwe wasmachine te kopen. Wij realiseren ons dat een kapotte wasmachine als niet fijn wordt ervaren en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Almere Haven. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Almere Haven.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Dat scheelt ook weer om de was uit te hangen. Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Koelkast reparatie Almere Haven.

Werkt uw koelkast niet meer? Koelt de koelkast niet meer als voorheen? Vanwege de stroomkabels en leidingen mag u nooit zelf uw koelkast repareren voor uw eigen veilligheid. Laat de reparatie uitvoeren door een gecertificeerde monteur. Zo weet u zeker dat de reparatie veilig en correct wordt uitgevoerd zonder dat u teveel betaald. Een reparatie is vaak goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe koelkast. Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Vaatwasser reparatie Almere Haven.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? U wilt de vaat toch niet met de hand schoonmaken. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten om zo’n onderdeel te vervangen zijn veel lager dan het hele aparaat te vervangen. Ook voor de vaatwasser geldt: Vandaag gebeld = morgen hersteld

Vriezer reparatie Almere Haven.

Is uw vriezer defect? Is er sprake van ijsvorming of koelt uw vriezer niet voldoende? Onze gecertificeerde witgoedmonteurs staan voor u klaar om de vriezer zo snel mogelijk te repareren. De kosten van reparatie liggen in 99% van de gevallen lager dan de aanschaf van een nieuwe vriezer. Vandaag gebeld = morgen hersteld

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Almere Haven. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed snel repareren. Wij zijn namelijk altijd dicht bij u in de buurt

Jarenlange ervaring.

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs werken en helpen u met uw witgoed zodat ze er zolang mogelijk mee gaan en niet weer gerepareerd hoeft te worden. Hier gaan al onze monteurs voor.

Meest voorkomende foutcodes

De volgende foutcodes komen voor bij witgoed van de merken: Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit en Zanussi:
CA, CE, C1, C3, C6, C7, C9, EF1, EF3, E20, E31, E40, E50, E51, E52, E53, E54, E90, E91, F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, F11 F21, F13, F23, F27, F37, F01, F02, F03, F04, F05, F06, F07, F08, F09, F10, FE, PE, CE, LE, SE.

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Almere Haven. Vaak binnen 24 uur weer gerepareerd! Dus heeft u snel een ervaren witgoed reparateur nodig in Almere Haven en wenst u hulp? Bel ons!

Onze spoed monteurs zijn 6 dagen per week beschikbaar om bij u in Almere Haven reparaties uit te voeren. Al onze monteurs beschikken over certificering en zijn bevoegd om alle witgoedapparaten te openen.
In sommige gevallen kunnen we u gelijk vertellen of repareren wel of geen zin heeft maar in de meeste gevallen zal de monteur langs moeten komen voor een onderzoek.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Almere Haven

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Almere Haven en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur. En geven u een fijne ervaring bij de reparatie.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Almere Haven? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Wij repareren ook in deze wijken van Almere

Witgoed reparatie Almere-Haven

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


Vestigingen

In 2 minuten uw witgoed reparatie aanmelden

Selecteer uw apparaat en het probleem
Selecteer uw apparaat en het probleem

Wij repareren vrijwel alle soorten witgoed en merken.

Vul uw gegevens in en plan een afspraak
Vul uw gegevens in en plan een afspraak

Wij hebben wat informatie van u nodig om te bepalen welke reparateur u het beste kan helpen.

Onze reparateur zal contact met u opnemen
Onze reparateur zal contact met u opnemen

Wij nemen uw aanvraag in behandeling en gaan op zoek naar een beschikbare reparateur in uw regio.

Dit is wat onze klanten van ons vinden:

Contact

Bel met de Witgoed Brigade
Tel: 088 - 37 479 75
Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
E-mail: info@witgoedbrigade.nl

Storing melden / afspraak maken
24 uur per dag, 7 dagen in de week

24/7 afspraak maken

Telefonische klantenservice
Maandag t/m donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 12:00 – 16:00 uur
Zondag online bereikbaar

Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
Bright Light Company B.V.

Hoofdkantoor
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht, KvK 63735458

Klachtenformulier

Bent u reparateur?

U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!