Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed Reparatie ATAG

ATAG witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Heeft u een probleem met uw ATAG apparaat? Wij helpen u hier erg graag mee. Wij kunnen u helpen met uw ATAG wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

ATAG wasmachine reparatie.

Heeft u last van een foutcode of foutmelding op uw ATAG wasmachine? De wasmachine is kapot. Uw wasmachine laten repareren is vaak de goedkoopste optie vergeleken met een compleet nieuw apparaat kopen. Wij weten ook dat een kapotte wasmachine erg irritant kan zijn en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo hoeft u niet met de hand de was te doen: wel zo gemakkelijk.

ATAG wasdroger reparatie.

Werkt uw ATAG wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Dat scheelt u weer om de was uit te hangen: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

ATAG koelkast reparatie.

Functioneert uw ATAG koelkast niet meer? Koelt uw koelkast niet meer zo goed als dat de koelkast voorheen deed? Vanwege uw veiligheid mag u nooit zelf uw koelkast repareren. Laat de reparatie uitvoeren door een gecertificeerde monteur. Zo weet u zeker dat de reparatie veilig en correct wordt uitgevoerd zonder dat u teveel betaald. Een reparatie is bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe koelkast. Vandaag gebeld = morgen hersteld.

ATAG vaatwasser reparatie.

Is uw ATAG vaatwasser kapot of blijft er water in uw ATAG vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. Vaak zijn de kosten hiervan stukken goedkoper dan de kosten van een geheel nieuw apparaat. Ook voor de vaatwasser geldt: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

ATAG vriezer reparatie.

Is uw ATAG vriezer defect? Is er sprake van ijsvorming of koelt uw vriezer niet voldoende? Onze gecertificeerde witgoedmonteurs staan voor u klaar om de vriezer zo snel mogelijk te repareren. De kosten van reparatie liggen in 99% van de gevallen lager dan de aanschaf van een nieuwe vriezer. Vandaag gebeld = morgen hersteld

Jarenlange ervaring.

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met kwaliteit monteurs. Wij zijn erkend witgoed service specialist en helpen u met uw ATAG apparaat. Wij verzekeren u dat er goed gemonteerd wordt zo voelt uw ATAG apparaat zo goed als nieuw en bent u verzekerd van garantie. Ook problemen met verzekering etc worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens hebben voor de meest voorkomende problemen apparatuur om uw probleem zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Zorgeloze reparatie van uw ATAG witgoed

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij zijn landelijk verbonden met verschillende topmonteurs. Onze monteurs staan garand voor een vriendelijke en snelle reparatie.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier.

 088 - 37 479 75 vijf dagen per week bereikbaar.


Vestigingen

In 2 minuten uw witgoed reparatie aanmelden

Selecteer uw apparaat en het probleem
Selecteer uw apparaat en het probleem

Wij repareren vrijwel alle soorten witgoed en merken.

Vul uw gegevens in en plan een afspraak
Vul uw gegevens in en plan een afspraak

Wij hebben wat informatie van u nodig om te bepalen welke reparateur u het beste kan helpen.

Onze reparateur zal contact met u opnemen
Onze reparateur zal contact met u opnemen

Wij nemen uw aanvraag in behandeling en gaan op zoek naar een beschikbare reparateur in uw regio.

Dit is wat onze klanten van ons vinden:

Contact

Bel met de Witgoed Brigade
Tel: 088 - 37 479 75
Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
E-mail: info@witgoedbrigade.nl

Storing melden / afspraak maken
24 uur per dag, 7 dagen in de week

24/7 afspraak maken

Telefonische klantenservice
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 12:00 – 16:00 uur
Zondag online bereikbaar

Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
Bright Light Company B.V.

Hoofdkantoor
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht, KvK 63735458

Klachtenformulier

Bent u reparateur?

U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

Chat openen
Hulp nodig?