Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Bora

Bora witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Heeft u een probleem met uw Bora apparaat? Wij helpen u hier erg graag mee. Wij kunnen u helpen met uw Bora wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoedreparatie service, of een goede service monteurs, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Bora wasmachine reparatie.

Heeft u last van een foutcode of foutmelding op uw Bora wasmachine? De wasmachine is kapot. Wij raden het u af om een nieuwe wasmachine te kopen vaak is een reparatie namelijk goedkoper. Wij vinden ook dat een defecte wasmachine erg vervelend kan zijn en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo hoeft u niet met de hand de was te doen: wel zo gemakkelijk.

Bora wasdroger reparatie.

Functioneert uw Bora wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Dan hoeft u de was ook niet uit te hangen: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Bora koelkast reparatie.

Werkt uw Bora koelkast niet meer? Koelt uw koelkast niet meer zo goed als dat de koelkast voorheen deed? Vanwege uw veiligheid mag u nooit zelf uw koelkast repareren, als u het laat repareren weet u zeker dat het veilig en correct wordt gedaan. Vaak is een reparatie goedkoper dan een geheel nieuwe koelkast te kopen. Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Bora vaatwasser reparatie.

Is uw Bora vaatwasser kapot of blijft er water in uw Bora vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten van zo’n klein onderdeel liggen vaak niet zo hoog. Ook voor de vaatwasser geldt: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Bora vriezer reparatie.

Is uw Bora vriezer defect? Is er sprake van ijsvorming of koelt uw vriezer niet voldoende? Onze gecertificeerde witgoedmonteurs staan voor u klaar om de vriezer zo snel mogelijk te repareren. Negen van de tien keer is een reparatie goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe vriezer. Vandaag gebeld = morgen hersteld

Zorgeloze reparatie van uw Bora witgoed

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in het repareren en onderhoud aan witgoed reparaties van het merk Bora, wij werken landelijk. Wij komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen en te verhelpen. U hoeft uw Bora witgoed dan ook niet zelf los te koppelen en te verplaatsen, wij doen dit voor u.

Onze monteurs kunnen dankzij jarenlange ervaring en constante bijscholing de meest voorkomende mankementen snel en vakkundig verhelpen. De servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen. Dankzij professionele gereedschappen kan De Witgoedbrigade elk defect exact beoordelen en snel verhelpen.

Wij repareren de volgende Bora kookvelden:

Jarenlange ervaring

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met gekwalificeerde monteurs. Wij zijn erkend witgoed service specialist en helpen u met uw Bora witgoed volgens de gecertificeerde normen. Dat geeft u 100% zekerheid dat er juist gemonteerd is en bent u verzekerd van fabrieksgarantie. Ook problemen met verzekering etc worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens hebben voldoende voorraad, het juiste gereedschap en kunnen een reparatie vaak meteen uitvoeren. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig voor uw Bora witgoed? Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten witgoed die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen in geval van een storing? Bel dan nu 088 – 37 479 75.

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar! U kunt ons ook via Whatsapp en mail bereiken. Vandaag gemeld is morgen hersteld!
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier.

 088 - 37 479 75 vijf dagen per week bereikbaar.


Vestigingen

In 2 minuten uw witgoed reparatie aanmelden

Selecteer uw apparaat en het probleem
Selecteer uw apparaat en het probleem

Wij repareren vrijwel alle soorten witgoed en merken.

Vul uw gegevens in en plan een afspraak
Vul uw gegevens in en plan een afspraak

Wij hebben wat informatie van u nodig om te bepalen welke reparateur u het beste kan helpen.

Onze reparateur zal contact met u opnemen
Onze reparateur zal contact met u opnemen

Wij nemen uw aanvraag in behandeling en gaan op zoek naar een beschikbare reparateur in uw regio.

Dit is wat onze klanten van ons vinden:

Contact

Bel met de Witgoed Brigade
Tel: 088 - 37 479 75
Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
E-mail: info@witgoedbrigade.nl

Storing melden / afspraak maken
24 uur per dag, 7 dagen in de week

24/7 afspraak maken

Telefonische klantenservice
Maandag t/m donderdag 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 12:00 – 16:00 uur

Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
Bright Light Company B.V.

Hoofdkantoor
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht, KvK 63735458

Klachtenformulier

Bent u reparateur?

U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!