Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Breda

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Witgoed reparateur in Breda nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Is een van uw witgoed apparaten defect en heeft u behoefte aan een witgoed reparatie in Breda of omstreken? Bij de Witgoed Brigade bent u aan het juiste adres. Wij werken enkel met ervaren monteurs zodat uw witgoed apparaten op de correcte manier worden gerepareerd. U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken op 085 – 760 54 28 of u kunt het webformulier invullen. Wij zullen u dan z.s.m. terugbellen.
Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Wasmachine reparatie Breda

Start de wasmachine zijn programma niet of stopt de wasmachine halverwege het programma? U kunt de wasmachine dus niet goed gebruiken voordat deze gerepareerd wordt. Onze monteurs in de regio Breda staan voor u klaar. Wij helpen u met alle merken wasmachines en alle modellen wasmachines. Voor extra informatie hierover kunt u op de wasmachine reparatie Breda pagina kijken. Staat het probleem hier niet tussen plan dan een afspraak in om de storing te laten verhelpen door een witgoed monteur.

Witgoed reparatie Breda

Vaatwasser reparatie Breda

Moet de vaatwasser gerepareerd worden in de regio Breda? Onze monteurs in de regio Breda staan voor u klaar. Wij helpen u ook verder wanneer uw vaatwasser last heeft van een foutcode. Een foutcode wordt weergegeven op het display van de vaatwasser. U kunt de foutcode controleren en nagaan wat deze inhoudt aan de hand daarvan kunt u het probleem zelf verhelpen of u kunt dit laten doen. Dus wanneer u er niet uit komt kunt u dit altijd laten doen door een monteur. Voor meer informatie over vaatwasser reparaties kun je kijken op de vaatwasser reparatie Breda pagina.

Wasdroger reparatie Breda

Wasdroger reparatie nodig in de omgeving van Breda? Witgoed Brigade staat voor je klaar. Een wasdroger hoort de was goed droog te maken wanneer dit niet gebeurt zit er wellicht een defect in de machine. Als u wilt dat wasdroger weer goed gaat functioneren zal hier gekeken naar moeten worden. Een aangesloten monteur van Witgoed Brigade zorgt ervoor dat u uw wasdroger weer snel kan gebruiken. U kunt op de wasdroger reparatie Breda pagina kijken voor meer informatie.

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten