Click Fraud Protection

Wij helpen graag, bel of app ons.

Wij zijn van Ma t/m Do van 08:00 tot 19:00 telefonisch bereikbaar. Vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 18:00, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 10:00 tot 16:00.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Breda

Voor al uw witgoed reparatie in Breda, bel gelijk!

Bent u op zoek naar een voordelige en vaak snelle witgoed reperateur dan bent u hier aan het juiste adress. Wij van de Witgoed Brigade hanteren vaste en scherpe tarieven. Wij verlenen u een kwalitatieve en fijne dienst tegen over een gunstig bedrag.
Deze dienst wordt uitgevoerd door een van onze gecertificeerde witgoed monteurs.

De Witgoed Brigade werkt overall in Nederland.
Wij komen in alle wijken van Breda. Wij komen in het centrum van Breda, Breda-Noord, Breda-Oost, Breda-Zuidoost, Breda-Zuid, Breda-West en Breda-Noordwest.

Direct witgoed reparatie in Breda nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Breda

Wasmachine reparatie nodig in Breda? Heeft uw wasmachine last van een lekkage? Het is belangrijk om te weten waar die lekkage vandaan komt, meestal kunt u dit zelf achterhalen. Komt u er niet uit of laat u dit liever aan een monteur over kan dat ook. Wij zijn te bereiken middels het webformulier ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 088 – 37 479 75.

Wasdroger reparatie Breda

Wasdroger reparatie nodig in Breda? Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Wij komen ook in alle andere wijken van Breda. U kunt ons inschakelen mocht u problemen hebben met uw wasdroger. Wij staan dan 7 dagen in de week voor u klaar.

Vaatwasser reparatie Breda

Vaatwasser reparatie nodig in Breda? Hoe kan het nou dat de vaatwasser halverwege het programma stopt? Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben, daarom is het moeilijk te verhelpen voor iemand die hier niet alles over weet. Schakel daarom iemand van de Witgoed Brigade in om uw defecte vaatwasser te laten repareren.
Wij kunnen u ook helpen als uw vaatwasser een foutcode aangeeft. Voor meer informatie kunt u onze Vaatwasser foutcodes

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Breda

Algemene foutcodes van alle merken

Witgoed reparatie in heel Breda

Wij van Witgoed Brigade zijn actief in Nederland en komen dus ook in Breda en alle wijken van Breda. Heeft u een defect witgoed apparaat in Breda staan wij voor u klaar. Wij hanteren vaste en scherpe tarieven en maken uw defecte witgoed apparaat weer zo goed als nieuw. Op die manier zult u uw witgoed apparaat zo min mogelijk te missen.

Wij komen in alle wijken van breda zoals het centrum, Noord, Oost, Zuidoost, Zuid, West en Noordwest. Wij komen al jarenlang in deze streken en wijken van Breda. Wij staan ook daar voor uw klaar.

Witgoed reparatie Breda-Centrum

Witgoed reparatie nodig in Breda-Centrum? Wij kunnen u helpen! Wij repareren wasdrogers, vaatwassers en wasmachines. Wilt u geholpen worden door een gecertificeerde monteur kunt u ons 7 dagen in de week bereiken.

Witgoed reparatie Breda-Noord

Reparatie nodig in Breda-Noord? Heeft u last van een witgoed apparaat die koelvloeistof lekt? Dat is niet fijn. Wij begrijpen het als u dit snel wilt laten repareren dit kunnen wij voor uw doen. Met een spoedreparatie is uw machine de volgende dag gerepareerd.

Witgoed reparatie Breda-Oost

Witgoed reparatie nodig in Breda-Oost? Geen probleem, bij ons staat er altijd een monteur voor u klaar. En met een ruim aantal monteurs is er altijd iemand op tijd bij u om het probleem snel te verhelpen.

Witgoed reparatie Breda-Zuidoost

Wasmachine reparatie nodig in Breda-Zuidoost? Wasmachine draait niet meer? Dit kan een ingewikkelder probleem zijn daarom is het aan te raden om dit door een gecertificeerde witgoed monteur te laten doen.

Witgoed reparatie Breda-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Breda-Zuid? Wij repareren alle witgoed apparaten en ook alle merken witgoed apparaten. Wacht dus niet te lang en plan vandaag nog een reparatie in.

Witgoed reparatie Breda-West

Vaatwasser reparatie nodig in Breda-West? Maakt u vaatwasser niet meer goed schoon? Dat is niet de bedoeling, u wilt natuurlijk niet de vaat met de hand gaan schoonmaken.

Witgoed reparatie Breda-Noordwest

Witgoed reparatie nodig in Breda-Noordwest? Een witgoed apparaat kan moeilijk te repareren als je er niet genoeg vanaf weet. Onze monteurs gaan mee met de laatste producten en leveren goed resultaat.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Erkende witgoed monteur in Breda

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Breda en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het onlinewebformulier of u kunt of via de telefoon bereiken.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Breda? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
08:00-19:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe wij storingen oplossen

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over de storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk de volgende dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om het tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur komt langs en repareert je machine.

  Onze monterus repareren ook in het weekend. Altijd een prijsopgave vooraf. Wij proberen altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Door de coronacrisis kan het voorkomen dat niet alle onderdelen per direct op voorraad zijn.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag 10:00 – 16:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  -->
  Chat openen
  Hulp nodig?