Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Groningen

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Groningen nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Heeft jouw wasmachine, wasdroger of vaatwasser last van mankementen en zoek je een betrouwbare witgoedmonteur in Groningen? Wij zijn er om je te assisteren met deskundige reparaties. Of je nu in Groningen, Hoogkerk, Haren, Zuidhorn of een andere plaats in de regio Groningen woont, onze ervaren monteurs zijn snel ter plaatse om jouw witgoedapparaten weer in optimale staat te herstellen.

Repareren is goedkoper dan een nieuw apparaat
Wij repareren enkel met originele onderdelen
Wasmachine laten repareren in Groningen
Vaatwasser laten repareren in Groningen
Wasdroger laten repareren in Groningen

Onze monteur in Groningen


Arent, een ervaren witgoedmonteur, staat voor je klaar om professionele reparaties uit te voeren. Met jaren ervaring en diepgaande kennis van diverse merken en types witgoed apparaten, biedt Arent hoogwaardige reparatieservices. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van originele onderdelen, wat de duurzaamheid en prestaties van gerepareerde apparaten waarborgt. Bovendien heeft Arent vaak de benodigde onderdelen op voorraad, waardoor reparaties direct kunnen worden uitgevoerd.

Arent is werkzaam in een ruim werkgebied rondom Groningen, inclusief Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, en andere nabijgelegen gebieden. Er wordt een garantie van drie maanden geboden op de uitgevoerde reparaties. In het geval van herhaling van hetzelfde probleem binnen deze periode, wordt de reparatie kosteloos herhaald. Jouw tevredenheid staat bij Arent op de eerste plaats.

Wij repareren alle merken witgoed in Groningen!

Vertrouw op onze professionele dienstverlening voor een uitgebreid scala aan reparaties, inclusief die voor wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Of het nu gaat om een storing, een ongewoon geluid of een specifieke foutmelding, onze monteurs beschikken over de expertise om het probleem snel en efficiënt te diagnosticeren en verhelpen. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare reparatiedienst in Groningen.

Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Repareren is goedkoper dan een nieuw apparaat

Denk je aan de aanschaf van een nieuw apparaat? Het is cruciaal te benadrukken dat repareren vaak een meer kostenefficiënte optie is dan het investeren in een gloednieuw toestel. Bij Witgoed Brigade begrijpen onze toegewijde experts dit als geen ander. In Groningen staan onze ervaren monteurs klaar om deskundige reparaties uit te voeren voor een divers scala aan witgoedapparaten, waaronder wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Door te kiezen voor reparatie met Witgoed Brigade bespaar je niet alleen op kosten, maar draag je ook actief bij aan het verminderen van elektronisch afval, wat resulteert in een bewuste en milieuvriendelijke keuze. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Witgoed Brigade voor een snelle, betaalbare en eco-vriendelijke oplossing om je witgoedapparaat weer optimaal te laten functioneren.

Wij repareren enkel met originele onderdelen

In Groningen bieden wij reparatieservices aan waarbij wij uitsluitend gebruikmaken van originele onderdelen. Bij Witgoed Brigade begrijpen we het belang van authenticiteit bij reparaties. Onze ervaren monteurs zijn niet alleen bedreven in het nauwkeurig repareren van diverse witgoedapparaten, waaronder wasmachines, wasdrogers en vaatwassers, maar ze hebben ook vaak al de benodigde originele onderdelen bij zich. Dit stelt hen in staat om direct ter plaatse te beginnen met de reparatie, waardoor we efficiënt en snel kunnen handelen. Kies voor een betrouwbare reparatiedienst in Groningen en neem vandaag nog contact op met Witgoed Brigade voor een vakkundige oplossing.

Wasmachine laten repareren in Groningen

Lekt je wasmachine water voor, tijdens of na gebruik? Dat kan voor aardig wat ongemak zorgen. Een lekkage kan diverse problemen veroorzaken, dus het is belangrijk om niet te wachten met het verhelpen van dit probleem. Als je de oorzaak van het lek niet hebt kunnen vinden, geen zorgen. Onze ervaren witgoed monteurs in Groningen staan voor je klaar om dit probleem snel en efficiënt op te lossen.

Of je nu in Oosterpoort, Helpman, Paddepoel, of Elderveld woont, onze service dekt het hele gebied. We begrijpen dat een soepel werkende wasmachine cruciaal is in je dagelijks leven, en daarom zetten we alles in om het probleem te verhelpen en je wasmachine weer optimaal te laten functioneren. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Vaatwasser laten repareren in Groningen

Heeft je vaatwasser een foutcode op het display? Vaak kun je bij een foutcode zelf proberen het probleem op te lossen, maar je kunt ook altijd een monteur inschakelen. Neem ook gerust contact met ons op voor een afspraak. Onze witgoedmonteurs zorgen ervoor dat je vaatwasser weer perfect functioneert. Of je nu in wijken als Paddepoel, Oosterpoort, Vinkhuizen, of Helpman woont, we zijn er om je te helpen.

Wasdroger laten repareren in Groningen

Werkt je wasdroger niet meer zoals het hoort? Er kunnen verschillende factoren zijn die hier invloed op hebben. Als je zelf kunt vaststellen waar het defect zich voordoet, kan de monteur de benodigde onderdelen meenemen en de reparatie ter plaatse uitvoeren. Lukt het niet om de oorzaak van het probleem te vinden? Geen zorgen. Onze ervaren monteurs in Groningen staan voor je klaar om het probleem snel en professioneel te diagnosticeren en te verhelpen.

Of je nu in de bruisende wijken zoals Korrewegwijk, Selwerd, Helpman, of Lewenborg woont, onze service beslaat het hele gebied. Voor aanvullende informatie om de oorzaak te achterhalen, kun je ook een kijkje nemen op de wasdroger reparatie Groningen pagina.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458