Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Heemstede

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Heemstede nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Heemstede? Bel de Witgoed Brigade!

Wij werken door heel Nederland en dus ook in Heemstede. Wij zijn beoordeeld tot nr. 1 witgoed reperateur van Nederland. Wilt u nou ook een kwaliteits reparatie voor uw witgoed apparaat? Dat kan bij de Witgoed Brigade! Neem gelijk contact met ons op.

Direct witgoed reparatie in Heemstede nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Aangesloten monteur in Heemstede

EP beerepoot Heemstede

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Heemstede

Wasmachine defect? Wij bieden u een kwaliteits wasmachine reparatie aan in de buurt van Heemstede. Dit doen wij voor een voordelig bedrag, een betere optie inplaats dan een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Vandaag gebeld is morgen hersteld! Of plan uw reparatie in via het webformulier.

Wasdroger reparatie Heemstede

Zoekt u een monteur voor een wasdroger reparatie in de buurt van Heemstede? Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Vaatwasser reparatie Heemstede

Vaatwasser reparatie nodig in Heemstede? Heeft u een lekkende vaatwasser of start de vaatwasser niet meer? Geen probleem, wij kunnen dit vakkundig en vaak snel voor u maken. Als u vandaag een reparatie inpland is het morgen gerepareerd. Wij werken ook volgens bepaalde hoge eisen zodat de reparatie veilig en vlot wordt uitgevoerd.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in Heemstede

De Witgoed Brigade is een betrouwbare en snelle witgoed monteur. Wij helpen u met alle merken en werken alleen maar met ervaren witgoed monteurs. Wij helpen u met al uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser defecten. Door een ruim aantal aangesloten monteurs zijn wij altijd bereikbaar en hebben wij altijd tijd voor u.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Heemstede

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Heemstede en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458