Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Witgoed Reparatie Hoover

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed Reparatie Hoover

Hoover witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Gebruikt u Hoover apparaten in het huishouden en is er een van defect geraakt? Een defect witgoed apparaat is nooit fijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw witgoed apparaat weer zo goed als nieuw aanvoelt.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 085 – 760 54 28. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Hoover wasmachine reparatie.

Wordt er een foutmelding of foutcode aangetoond op de display van uw Hoover wasmachine? Laat dit verhelpen door een van onze ervaren witgoed monteurs. Wij helpen u ook als uw wasmachine andere defecten vertoond. Mocht u uw wasmachine niet meer aankrijgen of lekt uw wasmachine staan wij ook voor u klaar.

Hoover wasdroger reparatie.

Hoover wasdroger reparatie nodig? De wasdroger is kapot, wat nu? Wij van de Witgoed Brigade werken door heel het land en willen u overal mee helpen. Wij repareren al uw Hoover witgoed apparaten. Bel gelijk voor een afspraak.

Hoover vaatwasser reparatie.

Een Hoover vaatwasser gaat normaal gesproken wel wat langer mee. Het is dan ook niet de bedoeling dat uw Hoover vaatwasser er al na een paar jaar mee ophoudt. Mocht dat wel zo zijn raden wij het u aan om uw vaatwasser te laten repareren door een witgoed monteur. Een monteur kan de meeste problemen gelijk verhelpen.

Jarenlange ervaring.

Onze servicewagens hebben voor de meest voorkomende problemen apparatuur om uw probleem zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458