Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Rijswijk

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie nodig in Rijswijk? Bel de Witgoed Brigade!

Werkt uw koelkast niet meer? Koelt de koelkast niet meer als voorheen? Vanwege de stroomkabels en leidingen mag u nooit zelf uw koelkast repareren voor uw eigen veiligheid. Laat de reparatie uitvoeren door een gecertificeerde monteur. Zo weet u zeker dat de reparatie veilig en correct wordt uitgevoerd zonder dat u teveel betaald. Een reparatie is vaak goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe koelkast. Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Vaatwasser reparatie Rijswijk.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? U wilt de vaat toch niet met de hand schoonmaken. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten om zo’n onderdeel te vervangen zijn veel lager dan het hele apparaat te vervangen. Ook voor de vaatwasser geldt: Vandaag gebeld = morgen hersteld

Vriezer reparatie Rijswijk.

Is uw vriezer defect? Is er sprake van ijsvorming of koelt uw vriezer niet voldoende? Onze gecertificeerde witgoedmonteurs staan voor u klaar om de vriezer zo snel mogelijk te repareren. De kosten van reparatie liggen in 99% van de gevallen lager dan de aanschaf van een nieuwe vriezer. Vandaag gebeld = morgen hersteld

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Rijswijk. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed snel repareren. Wij zijn namelijk altijd dicht bij u in de buurt

Jarenlange ervaring.

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs werken en helpen u met uw witgoed zodat ze er zolang mogelijk mee gaan en niet weer gerepareerd hoeft te worden. Hier gaan al onze monteurs voor.

Meest voorkomende foutcodes

De volgende foutcodes komen voor bij witgoed van de merken: Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit en Zanussi:
CA, CE, C1, C3, C6, C7, C9, EF1, EF3, E20, E31, E40, E50, E51, E52, E53, E54, E90, E91, F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, F11 F21, F13, F23, F27, F37, F01, F02, F03, F04, F05, F06, F07, F08, F09, F10, FE, PE, CE, LE, SE.

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Rijswijk. Vaak binnen 24 uur weer gerepareerd! Dus heeft u snel een ervaren witgoed reparateur nodig in Rijswijk en wenst u hulp? Bel ons!

Onze spoed monteurs zijn 6 dagen per week beschikbaar om bij u in Rijswijk reparaties uit te voeren. Al onze monteurs beschikken over certificering en zijn bevoegd om alle witgoedapparaten te openen.
In sommige gevallen kunnen we u gelijk vertellen of repareren wel of geen zin heeft maar in de meeste gevallen zal de monteur langs moeten komen voor een onderzoek.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Rijswijk

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Rijswijk en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur. En geven u een fijne ervaring bij de reparatie.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Rijswijk? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!
<
Witgoed reparatie Rijswijk

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458