Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Alex
Vul het onderstaande formulier in en Alex komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Alex
  Vul het onderstaande formulier in en Alex komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Hoofdstraat 52
  8401CB Gorredijk

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Gecertificeerd


  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Friesland
  Alex
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Hoofdstraat 52
  8401CB Gorredijk

  Over de monteur

  EP van der Molen Witgoed Reparaties is trots om Alex aan te bevelen als onze betrouwbare witgoed monteur, met 26 jaar ervaring in het repareren van huishoudelijke apparaten in Friesland.

  Alex een vakman in witgoed reparaties

  Alex heeft jarenlange ervaring opgedaan in het werken aan verschillende soorten witgoedapparaten, variërend van wasmachines, vaatwassers en wasdrogers. Hij is deskundig in het oplossen van problemen en het repareren van een breed scala aan problemen. Dus werkt de wasmachine niet meer goed of is er sprake van een lekkage neem dan gerust contact op met Alex van EP van der Molen.

  Enkel originele onderdelen en gecertificeerd

  Alex van EP van der Molen in Friesland gebruikt enkel originele onderdelen om zo de beste kwaliteit te waarborgen. Wanneer de wasmachine, vaatwasser of wasdroger is gerepareerd moet deze weer voor een lange periode mee gaan. Door het gebruik van enkel originele onderdelen kan dit worden behaald. Vaak heeft Alex de onderdelen op voorraad en bij zich om de reparatie direct te kunnen afronden. Is dit niet het geval zal er altijd in overleg een vervolgafspraak worden gemaakt om de wasmachine, vaatwasser of wasdroger met het originele onderdeel te repareren.

  Alex is een gecertifieerd monteur bij Electronic. Dit betekent dat hij de vereiste certificering heeft om te werken aan verschillende merken en modellen, zodat je er gerust op kunt zijn dat jouw apparaat in goede handen is. Wanneer jouw Electronic witgoed apparaat een defect heeft staat Alex voor u klaar.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Veel problemen die je ervaart met je wasmachine, vaatwasser of wasdroger zijn goed te verhelpen door een ervaren monteur. Na een reparatie kunnen de witgoed apparaten vaak weer jaren goed functioneren. Laten repareren is niet alleen voordeliger voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Is de machine het niet meer waard om te repareren door bijvoorbeeld verjaring dan geeft Alex graag advies over welke apparaten het beste met jouw wensen overeenkomen. Bij EP – van der Molen is het mogelijk vervangende machines aan te schaffen voor een voordelige prijs. Ook komt Alex dan om de wasmachine, vaatwasser of wasdroger te installeren.

  Alex is werkzaam in

  Alex is werkzaam in de regio van Friesland. Ben jij woonachtig in de omgeving van Friesland en heb je een wasmachine, vaatwasser of wasdroger monteur nodig voor een reparatie? Alex staat voor je klaar in de omgeving Friesland.

  Alex werkt onder andere in de volgende plaatsen en dorpen: Heerenveen, Oranjewoud, de Knipe, Langezwaag, Luxwoude, Jonkerslan, Bontebok, Katlijk Mildam, Oldeberkoop, Oudehorne, Nieuwehorne, Jubbega, Hoornsterzwaag, Donkerbroek, Oosterwolde, Appelscha, Makkinga, Haulerwijk, Haule, Waskemeer, Bakkeveen, Wijnjewoude, Ureterp, Drachten, Nij beets, Tijnje, Aldeboarn, Akkrum, Terwispel, Beetsterzwaag, Lippenhuizen, Hemrik en Gorredijk.

  Niet goed geld terug

  Wij bieden voor al onze witgoed reparaties een ruime garantieperiode van drie maanden. Wij garanderen kwaliteitsreparaties met originele onderdelen en beloven dat, indien hetzelfde probleem zich binnen de garantieperiode opnieuw voordoet, we de reparatie kosteloos herhalen. Als je niet tevreden bent met onze service of de reparatie, bieden we een volledige terugbetaling van de reparatiekosten. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

  Waar EP van der Molen voor staat

  EP van der Molen is pasklaar wanneer jij tevreden bent en werkt altijd met een oog op de toekomst. De reparatie of het vervangende apparaat moet een lange periode meekunnen zodat jij hier geen gezeur aan overhoudt.

  EP van der Molen staat niet alleen voor je klaar bij witgoed reparaties, maar leveren ook nog andere verschillende services. Zo biedt EP van der Molen ook bezorgservice, installatieservice, montageservice en bouwen ook complete keukens in.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458