Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Apeldoorn

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Apeldoorn nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Heeft u een witgoed reparatie nodig in Apeldoorn? Witgoed Brigade werkt enkel met witgoed monteurs met veel ervaring met witgoed reparaties. Voor een witgoed reparatie kunt u ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken via 085 – 760 54 28 of u kunt het contactformulier invullen. De witgoed monteurs van de Witgoed Brigade staat voor u klaar als uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger gerepareerd dient te worden. Wij zorgen ervoor dat uw witgoed apparaat weer zo goed als voorheen werkt. Dit doen we door alleen met originele onderdelen te werken van het witgoed apparaat.

U hoeft bij de Witgoed Brigade zich geen zorgen te maken of wij het merk wel repareren. Onze witgoed monteurs repareren namelijk alle merken witgoed. U bent voor professionele witgoed monteurs bij de Witgoed Brigade dus bij het juiste adres.

Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen
 
Witgoed reparatie Apeldoorn

Wasmachine reparatie Apeldoorn

Vertoond de wasmachine een foutmelding of foutcode op het display van de wasmachine? Dat is erg vervelend. Onze witgoed monteur in Apeldoorn staat voor u klaar. Onze witgoed monteur heeft veel ervaring met wasmachine reparaties. U kunt uw wasmachine vaak dus gelijk weer gebruiken. Heeft de monteur een onderdeel nodig die hij op het moment niet bij zich heeft zal hij in over leg met u op een ander tijdstip terugkomen. Wij raden het af om direct een nieuwe wasmachine te kopen. Een nieuwe wasmachine is namelijk vaak een stuk duurder dan je oude wasmachine te laten repareren. Wij helpen u ook wanneer de wasmachine niet goed centrifugeert of wanneer de trommel van de wasmachine niet meer goed draait. De monteurs van Witgoed Brigade staan garant voor kwaliteit. Bekijk ook de wasmachine reparatie pagina voor meer informatie.

Wasdroger reparatie Apeldoorn

Wasdroger kapot? De witgoed monteur in de regio van Apeldoorn staat voor u klaar. Een kapotte wasdroger kan moeilijk zijn om zelf te repareren en kan de machine mogelijk ook meer schade aanrichten. Het is belangrijk om dit te voorkomen. Wanneer je dus niet zeker weet of je de wasdroger kan repareren raden wij je aan om een ervaren witgoed monteur in te schakelen. Bij Witgoed Brigade werken we alleen maar met ervaren monteurs, bekijk ook de wasdroger reparatie pagina. Voor een vakkundige witgoed reparatie ben je hier dus aan het juiste adres. Wij helpen je ook wanneer de wasdroger een foutcode of foutmelding aangeeft op het display. Foutcodes kunnen soms namelijk moeilijk zijn om zelf te verhelpen.

Vaatwasser reparatie Apeldoorn

Ervaren witgoed monteur in Apeldoorn nodig voor vaatwasser reparatie? De Witgoed Brigade repareert witgoed door heel Nederland en dus ook bij jou in Apeldoorn. Wij zorgen ervoor dat jij je vaatwasser weer snel kan gebruiken. Zo stapelt de vieze vaat zich niet op. Onze witgoed monteurs komen altijd voorbereid met een x aantal onderdelen om de vaatwasser direct te repareren. Mocht de monteur het exacte onderdeel niet bij zich hebben zal die in overleg op een later tijdstip terugkomen om ervoor te zorgen dat je vaatwasser functioneert als deze zou moeten doen. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een ervaren witgoed monteur in de regio van Apeldoorn.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458