Click Fraud Protection

Partner deelname

Aanmelden als vakman? – Morgen meer klanten!

Via de Witgoed Brigade boeken consumenten direct een witgoed reparateur voor een defect aan hun witgoed. Onze formule is heel helder!

 • Geen vaste kosten!
 • Je zit nergens aan vast
 • Reparatie aanvragen zijn allemaal door ons gefilterd
 • Jij bepaalt zelf of je een reparatie wel/niet doet

Witgoed Brigade is gegarandeerd 100% variabel. Meer weten, vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op!  Zo werken wij

  1. Meld je aan bij de witgoedbrigade

  Geef ons door hoeveel aanvragen u per dag uit uw regio wilt ontvangen.

  2. Ontvang aanvragen

  Reparatie aanvragen ontvang je per mail en per sms. Accepteer de aanvraag als je de klus wilt aannemen.

  3. Bevestig de reparatie afspraak

  Plan samen met de klant het exacte tijdstip van reparatie in.

  4. Maak de klant happy 😀

  Alle klanten worden heel happy als het apparaat het weer doet!  Veelgestelde vragen

  Wij regelen ervaren en betrouwbare vakmensen voor alle soorten witgoed reparaties bij mensen thuis of op het bedrijf. Bij ons boekt iemand direct een aangesloten reparateur. Dus geen omslachtige offerte aanvraag website waarbij je moet afwachten of er een reactie komt. Wij werken direct met aantrekkelijke standaard reparatietarieven en 3 maanden garantie op reparaties. Wij verbinden geen telefoontjes door, maar zijn met onze eigen intakebalie 7 dagen per week bereikbaar en filteren alle aanvragen voordat wij deze aan je doorsturen.
  Klussen worden je aangeboden met een ons slimme distributiesysteem Insezo. Bij elke nieuwe aanvraag ontvang je een bericht per sms of email. Het is een kwestie van op 'ja' of 'nee' klikken. Ben je te druk? Dan druk op je gewoon op 'nee' en gaat de klus naar een collega reparateur. Druk je op ja, dan is de klus voor jou en kun je alle gegevens van de aanvrager inzien.
  Witgoed Brigade doet niet aan vaste kosten. Dus geen abonnementen of ingewikkelde contracten. Je zit nergens aan vast. Wij vragen alleen een vergoeding per doorgestuurde aanvraag. Witgoed Brigade is namelijk geen doorverbind- of offerte website. Alleen wanneer je een aanvraag krijgt aangeboden betaal je een vergoeding aan ons. Dus het is 100% variabel.
  Omdat tegenwoordig de klant van tevoren precies wilt weten waar hij aan toe is. Daarom geldt voor elke aangesloten reparateur een aantrekkelijk vast tarief voor het eerste kwartier en elke 15 minuten daarna. Deze tarieven gelden voor doordeweekse dagen. Wij zijn aan het onderzoeken welke tarieven we kunnen aanbieden voor weekendreparatie op zaterdag. Daarnaast kennen wij nog een opslag voor spoed.
  Nee, zeker niet! Doorgaans hebben mensen daar een hekel aan. Daarom werken wij met ons starttarief van € 69,-. Dat is inclusief voorijkosten, diagnose en eerste 15 minuten reparatie. Ook voor afkeur geldt dit tarief.
  Alleen bij jou in de buurt. Jij bepaalt zelf hoever je wilt rijden voor een reparatie. Je kunt bij ons precies aangeven in welke regio je werkzaam wilt zijn en ik welke niet.
  Voorlopig focussen wij alleen nog op wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten. In de toekomst zullen wij dit nog verder uitbreiden naar andere witgoed apparaten.
  Afhankelijk van onze afspraken, sturen wij je achteraf een factuur voor alle doorgestuurde aanvragen of betaal je vooraf met een prepaid aanvragen pakket van ons.
  Op twee manieren zoals het nu ook gaat. Of een klant betaalt met cash of met de pin op locatie of de reparateur stuurt achteraf een factuur aan de klant. Dat mag elke reparateur zelf kiezen.
  Wij steken veel energie en tijd in kwaliteit en service. De Witgoed Brigade heeft een naam op te houden en valt of staat met de kwaliteit en service van de aangesloten reparateurs. Dat is ook de reden dat we vooraf een selectie maken. We benaderen niet elke reparateur om deel te nemen. Meestal komen we ook persoonlijk langs voor een kennismaking. Voor beide partijen is het fijn om elkaar gezien te hebben. Ben je bij ons aangesloten dan mogen klanten (altijd na volledige afronding en betaling van een klus) hun mening geven. Komt de gemiddelde score ver beneden een bepaald niveau of ontvangen wij een klacht, dan nemen wij daarover gelijk contact met je op.
  Dat zou je aan hen moeten vragen. Maar wij krijgen te horen dat de aangesloten reparateurs best wel happy met onze manier van werken zijn. Dat komt vooral omdat wij 7 dagen per week bereikbaar voor klanten zijn. Wij als geen ander het vak van adverteren en online marketing verstaan en daarom kosten besparen. En omdat wij alle aanvragen filteren en jullie geen ‘onzin’ aanvragen ontvangen. Komt nog eens bij dat wij je bij ons alleen betaalt voor aanvragen die je zelf wilt accepteren. En als onze reparateurs happy zijn, dan zijn wij het ook!
  Bij vragen kunt u bellen naar een van onze accountmanagers op onderstaand nummer:

  088 - 37 479 75

  Morgen meer klanten!

  Bedrijfsgegevens

  Bright Light Company B.V.
  KvK 63735458
  Btw NL855377227B01

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, Utrecht

  Afspraak maken
  24/7 via de online kalender

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag 10:00 - 16:00 uur

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag 10:00 – 16:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  -->
  Chat openen
  Hulp nodig?