Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroger reparatie

Werkt de wasdroger niet meer naar behoren? Dan moet dit opgelost worden vooral wanneer uw wasdroger nog niet zo oud is moet deze gewoon nog goed functioneren. U kunt het proberen om dit probleem zelf te verhelpen, maar u kunt dit ook laten doen door een ervaren monteur. Zo bent u ervan verzekerd dat er door een expert naar wordt gekeken. Wilt u een reparatie inplannen? Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Wasdroger reparatie nodig? Neem contact met ons op

Dat uw wasdroger kapot is, is erg vervelend. Een niet werkende wasdroger kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het probleem namelijk bij de printplaat liggen, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Vaak kan de wasdroger binnen een korte tijd worden hersteld. Het repareren van een wasdroger is een goede optie aangezien het kopen van een nieuw apparaat vaak duurder is. Daarom raden wij het ook af om direct een nieuwe wasdroger aan te schaffen. Weet u niet waar u moet beginnen of waar het probleem hem precies zit? U kunt ons 6 dagen in de week bereiken wij zullen u vervolgens verder helpen.

Veel voorkomende problemen wasdroger

U kunt verschillende problemen ervaren met de wasdroger. Een defect kan verschillende oorzaken hebben. Het is daarom soms moeilijk te zeggen waar dit aanligt. Een ervaren monteur kan dit vaak al direct zeggen. Wanneer de monteur de juiste onderdelen al bij zich heeft kan hij het probleem vaak ook al direct verhelpen. Als de monteur de onderdelen nog niet bij zich heeft wordt dit eerst met u besproken en komt de monteur op een later moment om de wasdroger te repareren.

De meest voorkomende problemen bij een wasdroger:

Zit het probleem er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 6 dagen in de week voor u klaar.

Veel voorkomende foutcodes wasdroger

Wordt er op de display van de wasdroger een foutcode aangegeven? Wanneer dit het geval is betekend dit dat er iets niet helemaal goed zit in de machine. Een foutcode is een korte code en elke code heeft zo zijn eigen betekenis. Wij hebben alle codes en de betekenis of oorzaak duidelijk op een rijtje gezet. Elk merk heeft verschillende foutcodes. Kijk dus goed dat u de foutcode van het juiste merk te pakken heeft. Wanneer uw foutcode er niet tussen staat is het een goede optie om een ervaren witgoed monteur voor een wasdroger reparatie in te schakelen.

Meest voorkomende foutcodes voor wasdrogers per merk:

Zit u nog steeds met een defecte wasdroger? Witgoed Brigade zorgt ervoor dat de wasdroger het weer doet zoals normaal. Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458