Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Sam
Vul het onderstaande formulier in en Sam komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Sam
  Vul het onderstaande formulier in en Sam komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Witgoed Held
  Weidevogellaan
  2496MS

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Gecertificeerd


  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Zuid-holland
  Sam
  Witgoed Held
  Witgoed Held
  Weidevogellaan
  2496MS

  Over de monteur

  Als het gaat om witgoed reparaties, kan Sam van Witgoed Held in Den Haag je helpen alles weer op de rails te krijgen. Met 6 jaar ervaring als monteur, is hij de persoon om te bellen als je wasmachine, droger, vaatwasser of andere apparaten het laten afweten.

  Sam, een vakman in witgoed reparaties, biedt een scala aan reparatiediensten voor de meeste merken en modellen van wasmachines, vaatwassers en wasdrogers. Hij is snel, betrouwbaar en biedt deskundig advies om ervoor te zorgen dat je apparaat snel weer aan het werk is. Bovendien hanteert hij concurrerende tarieven en biedt je een garantie op de reparatie.

  Enkel originele onderdelen en gecertificeerd

  Sam staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Hij selecteert zorgvuldig originele onderdelen voor al zijn reparaties en ondersteunt zijn werk met een degelijke kwaliteitsgarantie. Veiligheid staat hoog in het vaandel, en hij hanteert strikte normen om ervoor te zorgen dat elk werk op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Wanneer je in Den Haag ooit behoefte hebt aan reparaties, kan je vertrouwen op Sam’s expertise.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Veelvoorkomende problemen met je wasmachine, vaatwasser of wasdroger kunnen vaak effectief worden verholpen door een ervaren monteur. Na een deskundige reparatie kunnen deze huishoudelijke apparaten doorgaans weer jarenlang optimaal functioneren. Kiezen voor reparatie is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook voor het milieu, omdat het de levensduur van de apparaten verlengt en onnodige verspilling helpt voorkomen.

  Sam is werkzaam in

  Sam werkt in de omgeving van Den Haag hier vallen de volgende plaatsen en dorpen onder: Scheveningen, Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Monster, Wateringen en Delft.

  Niet goed geld terug

  Bij Witgoed Held draait alles om jouw gemoedsrust. We bieden een unieke garantie van drie maanden op al onze witgoed reparaties, waardoor je met vertrouwen op onze service kunt rekenen. Mocht hetzelfde probleem binnen deze termijn terugkeren, zullen we het kosteloos oplossen, want jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Sam staat ook klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van een wasmachine die aan al je wensen voldoet. Bovendien bieden we uitstekende garantievoorwaarden op onze producten, snelle reparaties en aan huis leveringsservice, zodat je met volle vertrouwen bij ons terecht kunt voor al je witgoedbehoeften.

  Waar Witgoed Held voor staat

  Als u in Den Haag woont en een defect witgoedapparaat heeft, bel dan Sam van Witgoed Held om een afspraak te maken. Hij zal ervoor zorgen dat uw apparatuur snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat u zich weer kunt richten op uw dagelijkse activiteiten.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458