Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Maastricht

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Maastricht nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Maastricht aanbieden.

Wanneer je witgoed apparaten problemen hebben, is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren monteur te vinden die snel en effectief kan helpen. Wij van de Witgoed Brigade zijn dé specialisten in witgoed reparatie in de regio Maastricht. Onze ervaren monteurs staan voor je klaar om je wasmachine, vaatwasser en wasdroger weer in topconditie te krijgen.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Maastricht.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Maastricht. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Maastricht.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger.

Vaatwasser reparatie Maastricht.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Maastricht. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Witgoed reparatie Maastricht” style=

Ervaren Monteurs voor Uitstekende Witgoed Reparatie

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van diverse witgoed apparaten. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, waardoor ze snel en efficiënt te werk gaan bij elke reparatie. Wat het probleem ook is, onze ervaren monteurs weten precies wat er moet gebeuren om jouw apparaat weer perfect te laten functioneren.

Gunstige Tarieven voor Witgoed Reparatie

Bij de Witgoed Brigade begrijpen we dat het repareren van je witgoed apparaten niet altijd gepland is en dat het financieel onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom hanteren wij gunstige tarieven voor al onze reparatiediensten. Zo ben je verzekerd van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten.

Snelle Service in Maastricht en Omstreken

Wij zijn trots op onze snelle service in Maastricht en omstreken. Wanneer je een afspraak maakt met een van onze monteurs, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij begrijpen dat een kapotte wasmachine, vaatwasser of wasdroger een groot ongemak kan zijn en streven ernaar om je apparaat zo snel mogelijk weer werkend te krijgen.

Uitgebreide Kennis van Diverse Witgoed Merken

Onze monteurs hebben uitgebreide kennis van verschillende merken en types witgoed apparaten. Hierdoor kunnen zij een breed scala aan problemen oplossen, ongeacht het merk van jouw apparaat. Of je nu een Bosch, Siemens, AEG of een ander merk wasmachine, vaatwasser of wasdroger hebt, onze ervaren monteurs kunnen je helpen.

Kies voor de Witgoed Brigade in Maastricht

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren witgoed reparatie monteur in Maastricht, hoef je niet verder te zoeken. Onze gunstige tarieven, snelle service en uitgebreide kennis maken ons de beste keuze voor al jouw witgoed reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat je witgoed apparaten weer als nieuw functioneren!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458