Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Arnhem

Witgoed Brigade voor al uw witgoed reparaties in Arnhem

Wij van de Witgoed Brigade hanteren vaste scherpe prijzen. Wij werken over heel Nederland en dus ook in Arnhem en alle wijken van Arnhem, zoals Arnhem-Centrum. Wilt u vandaag nog een afspraak inplannen kunt u ons bellen via 088 – 37 479 75 of u kunt het webformulier invullen.

Direct witgoed reparatie in Arnhem nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Arnhem

Wasmachine reparatie nodig in Arnhem? Hier helpen wij u graag mee, wij komen in alle wijken van Arnhem. Een gecertificeerde monteurs kan u gelijk vertellen waar het probleem zit en kan het vaak ook gelijk verhelpen. Een lekkende wasmachine is voor zo’n monteur een routine klus en heeft dit dan ook meestal snel gedaan. Voor meer informatie over foutcodes wasmachine foutcodes.
Komt u er niet uit of laat u het liever door een monteur doen neem dan contact met ons op via 088 – 37 479 75

Wasdroger reparatie Arnhem

Wasdroger reparatie nodig in Arnhem? Laten we dit zo snel mogelijk oplossen. Een wasdroger die niet wilt starten is ook altijd vervelend en soms moeilijk op te lossen voor u zelf. Een van onze gecertificeerde monteurs staat klaar om u hiermee te helpen. De monteurs kunnen u helpen met alle merken witgoed apparaten.
Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het webformulier of via 088 – 37 479 75

Koelkast reparatie Arnhem

Koelkast reparatie nodig in Arnhem? Bevriest het voedsel in uw koelkast? Dat hoort natuurlijk niet. Die probleem kan aan meerdere zaken liggen, een monteur kan u zo vertellen waar het probleem vandaan komt.
Mocht u een foutcode hebben op uw koelkast kan een van onze monteurs dit ook goed verhelpen. Wij repareren alle merken witgoed! Heeft u nog vragen of komt u er niet uit kunt u ons bereiken via 088 – 37 479 75

Vaatwasser reparatie Arnhem

Vaatwasser reparatie nodig in Arnhem? Wij staan voor u klaar. Wij zijn 7 dagen in de weekbereikbaar via het webformulier. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook stellen wij bepaalde eisen aan onze monteurs zodat ook hun u op de best mogelijke manier kunnen helpen. Wij kunnen u helpen met uw foutcodes of andere defecten van uw vaatwasser.
Voor meer informatie hierover bekijk dan deze pagina: wasmachine foutcodes.

Vriezer reparatie Arnhem

Vriezer reparatie nodig in Arnhem? Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in. Dan kan een van onze gecertificeerde monteurs u helpen met het verwijderen van het probleem. Hij kan u ook helpen mocht uw vriezer last hebben van een foutcode. Wij repareren alle merken witgoed!

Vandaag gebeld = morgen hersteld

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Arnhem

Algemene foutcodes

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Arnhem. Er zijn heel veel soorten foutcodes en elke foutcode heeft zo zijn eigen betekenis. Dit kunt u allemaal bij ons te weten komen. Bel ons!

Witgoed reparatie in heel Arnhem

De Witgoed Brigade is actief in heel Nederland en komt ook in de wijken van Arnhem. Al uw witgoed apparaten en alle merken kunnen onze monteurs voor u maken. Een defect of een foutcode is vaak een koud kunstje voor onze witgoed monteurs.
Al jaren komen in Arnhem. Wij hebben dus genoeg ervaring om in Arnhem een witgoed reparatie uit te voeren voor u. Wij komen in alle wijken van Arnhem, zo komen wij in het centrum van Arnhem, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. De mensen die wij geholpen in Arnhem zijn altijd erg positief. Bent u de volgende positieve klant? Plan gelijk een afspraak in.

Witgoed reparatie Arnhem-Centrum

Witgoed reparatie nodig in Arnhem-Centrum? Wij kunnen u hiermee helpen, alle merken! U kunt contact met ons op nemen via het webformulier of via 088 – 37 479 75. Wacht niet langer, bel de Witgoed Brigade!

Witgoed reparatie Arnhem-Noord

Koelkast reparatie nodig in Arnhem-Noord? Maakt uw koelkast de laatste tijd meer lawaai dan voorheen? Dit is geen goed tekenen, en zal ook verholpen moeten worden. Dit kunt u het beste laten doen door een gecertificeerde monteur.

Witgoed reparatie Arnhem-Zuid

Wasmachine reparatie nodig in Arnhem-Zuid? Niks is zo vervelend als een wasmachine die lekt dat begrijpen wij bij de Witgoed Brigade maar al te goed. Daarom willen wij u ook op een zo makkelijk mogelijke manier helpen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Arnhem

Laat u niet foppen door niet te vertrouwen witgoed reperateurs. Bij ons zult dit u niet over komen. Wij zijn uitgekozen tot beste witgoed monteur van Nederland. Eerlijkheid en transpirant zijn tegen over de klant vinden wij dan ook een van de belangrijkste zaken.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Arnhem? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
-
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?