Click Fraud Protection

Wij helpen graag, bel of app ons.

Wij zijn van Ma t/m Do van 08:00 tot 19:00 telefonisch bereikbaar. Vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 18:00, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 10:00 tot 16:00.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Arnhem

Witgoed Brigade voor al uw witgoed reparaties in Arnhem

Wij van de Witgoed Brigade hanteren vaste scherpe prijzen. Wij werken over heel Nederland en dus ook in Arnhem en alle wijken van Arnhem, zoals Arnhem-Centrum. Wilt u vandaag nog een afspraak inplannen kunt u ons bellen via 088 – 37 479 75 of u kunt het webformulier invullen.

Direct witgoed reparatie in Arnhem nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Arnhem

Wasmachine reparatie nodig in Arnhem? Hier helpen wij u graag mee, wij komen in alle wijken van Arnhem. Een gecertificeerde monteurs kan u gelijk vertellen waar het probleem zit en kan het vaak ook gelijk verhelpen. Een lekkende wasmachine is voor zo’n monteur een routine klus en heeft dit dan ook meestal snel gedaan. Voor meer informatie over foutcodes wasmachine foutcodes.
Komt u er niet uit of laat u het liever door een monteur doen neem dan contact met ons op via 088 – 37 479 75

Wasdroger reparatie Arnhem

Wasdroger reparatie nodig in Arnhem? Laten we dit zo snel mogelijk oplossen. Een wasdroger die niet wilt starten is ook altijd vervelend en soms moeilijk op te lossen voor u zelf. Een van onze gecertificeerde monteurs staat klaar om u hiermee te helpen. De monteurs kunnen u helpen met alle merken witgoed apparaten.
Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het webformulier of via 088 – 37 479 75

Vaatwasser reparatie Arnhem

Vaatwasser reparatie nodig in Arnhem? Wij staan voor u klaar. Wij zijn 7 dagen in de weekbereikbaar via het webformulier. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook stellen wij bepaalde eisen aan onze monteurs zodat ook hun u op de best mogelijke manier kunnen helpen. Wij kunnen u helpen met uw foutcodes of andere defecten van uw vaatwasser.
Voor meer informatie hierover bekijk dan deze pagina: wasmachine foutcodes.

Vandaag gebeld = morgen hersteld

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Arnhem

Algemene foutcodes

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Arnhem. Er zijn heel veel soorten foutcodes en elke foutcode heeft zo zijn eigen betekenis. Dit kunt u allemaal bij ons te weten komen. Bel ons!

Witgoed reparatie in heel Arnhem

De Witgoed Brigade is actief in heel Nederland en komt ook in de wijken van Arnhem. Al uw witgoed apparaten en alle merken kunnen onze monteurs voor u maken. Een defect of een foutcode is vaak een koud kunstje voor onze witgoed monteurs.
Al jaren komen in Arnhem. Wij hebben dus genoeg ervaring om in Arnhem een witgoed reparatie uit te voeren voor u. Wij komen in alle wijken van Arnhem, zo komen wij in het centrum van Arnhem, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. De mensen die wij geholpen in Arnhem zijn altijd erg positief. Bent u de volgende positieve klant? Plan gelijk een afspraak in.

Witgoed reparatie Arnhem-Centrum

Witgoed reparatie nodig in Arnhem-Centrum? Wij kunnen u hiermee helpen, alle merken! U kunt contact met ons op nemen via het webformulier of via 088 – 37 479 75. Wacht niet langer, bel de Witgoed Brigade!

Witgoed reparatie Arnhem-Noord

Reparatie nodig in Arnhem-Noord? Maakt uw wasmachine de laatste tijd meer lawaai dan voorheen? Dit is geen goed tekenen, en zal ook verholpen moeten worden. Dit kunt u het beste laten doen door een gecertificeerde monteur.

Witgoed reparatie Arnhem-Zuid

Wasmachine reparatie nodig in Arnhem-Zuid? Niks is zo vervelend als een wasmachine die lekt dat begrijpen wij bij de Witgoed Brigade maar al te goed. Daarom willen wij u ook op een zo makkelijk mogelijke manier helpen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Erkende witgoed monteur in Arnhem

Laat u niet foppen door niet te vertrouwen witgoed reperateurs. Bij ons zult dit u niet over komen. Wij zijn uitgekozen tot beste witgoed monteur van Nederland. Eerlijkheid en transpirant zijn tegen over de klant vinden wij dan ook een van de belangrijkste zaken.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Arnhem? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger en vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
08:00-19:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe wij storingen oplossen

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over de storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk de volgende dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om het tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur komt langs en repareert je machine.

  Onze monterus repareren ook in het weekend. Altijd een prijsopgave vooraf. Wij proberen altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Door de coronacrisis kan het voorkomen dat niet alle onderdelen per direct op voorraad zijn.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag 10:00 – 16:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  -->
  Chat openen
  Hulp nodig?