Click Fraud Protection

Witgoed reparatie Arnhem

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassers €69,- all-in tariefWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in tarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Arnhem nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed reparatie Arnhem nodig? De aangesloten monteurs van Witgoed Brigade staan voor u klaar. U kunt bij ons terecht wanneer de wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast en vriezer defect of kapot zijn. Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar om ervoor te zorgen dat u zo snel als mogelijk wordt geholpen. Neem contact met ons op via 088 – 37 479 75. Inbegrepen 15 minuten reparatie  Wij repareren alleen met originele onderdelen  Inclusief voorrijkosten  Garantie op de reparatie  Gecertificeerde monteurs  Advies om defecten te voorkomen. Wij repareren de volgende apparaten:

Het merk van uw witgoed apparaat maakt niet uit. Wij repareren alle merken bij de Witgoed Brigade. Dus wanneer u met kapot witgoed zit neem contact op met de Witgoed Brigade.

Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen
 

Aangesloten monteur in Arnhem

Euromaxx Wijchen
Onze vestigingen

Vestiging Wijchen: Touwslagersbaan 9

Wasmachine reparatie Arnhem

Start de wasmachine niet meer of breekt de wasmachine juist halverwege het programma af? Dit is niet fijn en dient verholpen te worden. De ervaren monteurs in Arnhem van Witgoed Brigade lossen dit probleem zo snel als mogelijk voor u op om ervoor te zorgen dat de was op tijd schoon is. Koop niet gelijk een nieuwe wasmachine. Het repareren van het oude apparaat is meestal de goedkopere optie. Op de wasmachine reparatie Arnhem pagina kunt u meer informatie vinden. Na een wasmachine reparatie kunt u vaak de wasmachine weer gebruiken als voorheen. De wasmachine centrifugeert niet of de wasmachine trommel draait niet? Onze witgoed monteur staan garant voor hoge kwaliteit.

Vaatwasser reparatie Arnhem

Vertoond de vaatwasser een foutcode? Dit betekent dat er iets niet helemaal goed zit in de machine. Een foutcode is soms gemakkelijk zelf te verhelpen. Lukt dit niet of laat u dit liever door een monteur doen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. De vaatwasser kan ook last hebben van een ander defect. Zo kan het zijn dat de vaatwasser niet meer goed schoonmaakt. Een vaatwasser die niet goed schoonmaakt is niet de bedoeling. U kunt op de vaatwasser reparatie Arnhem pagina hier meer over vinden en over andere veel voorkomende problemen.

Vaatwasser gaat niet meer aan of vertoond de vaatwasser een ander defect? Een vriendelijke monteur van de Witgoed Brigade zorgt ervoor dat de vaatwasser weer naar behoren werkt door een vaatwasser reparatie. Neem vandaag dus nog contact met een van onze monteurs op.

Wasdroger reparatie Arnhem

Moet de wasdroger gerepareerd worden? Dat is erg vervelend gelukkig bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de wasdroger het weer goed doet zo is het probleem snel opgelost. Het merk van de wasdroger maakt niet uit onze monteurs repareren alle merken. Bij ons kunt u uitgaan van vaste en heldere tarieven zodat u achter af niet voor verassingen komt te staan. Meer weten over de veel voorkomende problemen bij een wasdroger?

De droger deur gaat niet open of de droger gaat niet meer aan? Onze witgoed monteur zorgt voor een vakkundige reparatie. Na de uitgevoerde reparatie zal je wasdroger dus weer als voorheen kunnen gebruiken. Dit is vaak de goedkopere optie vergeleken met het aanschaffen van een nieuwe wasdroger.

  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Let op, voor reparaties ingepland op de zaterdag geldt het all-in tarief van € 99,-

  Je ontvangt een bevestigingsmail van ons met jouw aanvraaggegevens.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie binnen één minuut. Eenvoudig met ons formulier, via WhatsApp of bel ons.

  icoon-2

  Wij checken beschikbaarheid van betreffende regiomonteur. Bijna alle reparaties kunnen binnen 2 dagen ingepland worden.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt contact met je op om reparatiebezoek te bevestigen.

  icoon-4

  Hij herstelt vrijwel alle storingen binnen een half uur. Altijd met goedkeuring van de reparatiekosten.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Selectie van onze regiomonteurs

  Arent

  Monteur
  Regio: Groningen

  Dylan

  Monteur
  Regio: Overijssel

  Loek

  Monteur
  Regio: Gelderland

  Pieter

  Monteur
  Regio: Friesland

  Murat

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Nour

  Monteur
  Regio: Utrecht

  Pascal

  Monteur
  Regio: Limburg

  Rene

  Monteur
  Regio: Drenthe

  Richard

  Monteur
  Regio: Overijssel, Drenthe, Groningen

  Simo

  Monteur
  Regio: Flevoland

  Sem

  Monteur
  Regio: Noord-Holland

  Stefan

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 34 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Witgoedreparatie van deze merken:

  Miele, Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Bauknecht, Zanussi, Candy, Whirlpool, Indesit

   

  Wij streven naar 100% tevreden klanten. Is er toch iets niet naar wens verlopen, laat het ons weten met dit formulier.

  Onze voorwaarden lees hier

  Hulp nodig?