Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Delft

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Witgoed reparateur in Delft nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Delft aanbieden.

Is je wasmachine, wasdroger of vaatwasser kapot of vertoont het een foutcode? Geen zorgen! Bij Witgoed Brigade Delft staan onze ervaren monteurs klaar om je te helpen met de reparatie van je witgoed. Wij bieden snelle, betrouwbare en gunstig geprijsde reparaties aan in de omgeving van Delft.

Direct witgoed reparatie in Delft nodig? Neem contact met ons op.
Plan je reparatie
Ma t/m Za

Aangesloten monteur in Delft

Stefan Attema Delft

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Delft.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Delft. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Delft.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger.

Vaatwasser reparatie Delft.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Delft. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Ervaren Monteurs voor Wasmachine Reparatie in Delft

Een kapotte wasmachine kan voor veel frustratie zorgen, vooral als je een groot gezin hebt en regelmatig de was moet doen. Onze ervaren monteurs begrijpen dit en zijn gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten wasmachines in de omgeving van Delft. Of je nu te maken hebt met een lekkende wasmachine, een defecte motor of een foutcode, onze monteurs zullen het probleem snel en efficiënt oplossen.

Betrouwbare Wasdroger Reparatie in Delft

Een wasdroger is een essentieel apparaat in elk huishouden, vooral tijdens de koude en natte maanden. Wanneer je wasdroger niet meer naar behoren werkt, kan dit veel ongemak veroorzaken. Gelukkig kunnen onze ervaren monteurs van Witgoed Brigade Delft je helpen met de reparatie van je wasdroger. Of het nu gaat om een defecte thermostaat, een versleten aandrijfriem of een foutcode, onze monteurs zullen het probleem snel en vakkundig oplossen.

Vakkundige Vaatwasser Reparatie in Delft

Een kapotte vaatwasser kan veel stress veroorzaken, vooral als je gewend bent om na een lange dag werken thuis te komen en je vaatwasser al het werk voor je te laten doen. Onze ervaren monteurs van Witgoed Brigade Delft zijn gespecialiseerd in het repareren van vaatwassers van alle merken en modellen. Of je nu een lekkende vaatwasser hebt, problemen met de afvoer of een foutcode, onze monteurs zullen het probleem snel en professioneel oplossen.

Gunstig Geprijsde Witgoed Reparaties in Delft

Bij Witgoed Brigade Delft begrijpen we dat het repareren van je witgoed niet altijd gepland is en dat je op zoek bent naar een gunstige oplossing. Daarom bieden wij gunstig geprijsde reparaties aan, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze service. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je witgoed weer zo goed als nieuw functioneert, zonder dat dit een enorme impact heeft op je budget.

Neem Contact op met Witgoed Brigade Delft voor al je Witgoed Reparaties

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Witgoed Brigade Delft voor al je witgoed reparaties. Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen met de reparatie van je wasmachine, wasdroger of vaatwasser in de omgeving van Delft. Met onze snelle service, betrouwbaarheid en gunstige prijzen, ben je verzekerd van de beste witgoed reparaties in Delft en omgeving.

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten