Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Mohamed
Vul het onderstaande formulier in en Mohamed komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Mohamed
  Vul het onderstaande formulier in en Mohamed komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Witgoed Service IJmond
  Bellatrixstraat 137
  1974AK IJmuiden

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Noord-holland
  Mohamed
  Witgoed Service IJmond
  Witgoed Service IJmond
  Bellatrixstraat 137
  1974AK IJmuiden

  Over de monteur

  Witgoed Service IJmond, Mohamed: Een Vakman in Witgoed Reparaties
  Mohamed begrijpt hoe belangrijk het is dat alle witgoed apparaten correct werken voor uw dagelijkse behoeften. Daarom biedt hij een hoge kwaliteit reparatiedienst met flexibele service uren. Mohamed heeft al veel geholpen met éénmalige problemen, maar zijn expertise gaat verder dan alleen kleine reparaties. Dus, of je nu in IJmuiden zelf woont of in de omliggende gebieden, Mohamed staat klaar om jouw witgoedproblemen op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw apparaten soepel blijven draaien.

  Enkel originele onderdelen

  Witgoed Service IJmond in IJmuiden heeft een gevestigde reputatie als toegewijde professional die zich toelegt op kwaliteit en duurzaamheid in witgoedreparaties. Hij hanteert een strikte beleidslijn waarbij uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt om te waarborgen dat de herstelde wasmachines, vaatwassers en wasdrogers langdurig optimaal presteren. Mohamed streeft ernaar om de benodigde onderdelen doorgaans op voorraad te hebben, zodat hij ze direct kan installeren, wat ongemak voor de klant minimaliseert. In het geval dat specifieke onderdelen niet meteen beschikbaar zijn, zal hij altijd in overleg met de klant een passende vervolgafspraak maken om ervoor te zorgen dat de witgoedapparatuur met originele onderdelen wordt gerepareerd.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Veel problemen met je wasmachine, vaatwasser of wasdroger kunnen worden verholpen door een ervaren witgoed monteur. Na een vakkundige reparatie kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren probleemloos meegaan. Repareren is niet alleen gunstig voor je financiën, maar ook voor het milieu. Als het echter niet kosteneffectief is om een apparaat te repareren, zoals bij veroudering, staat Mohamed altijd klaar om advies te geven over welke nieuwe apparaten het best aansluiten op jouw behoeften.

  Witgoed Service IJmond is werkzaam in

  Het bijzondere aan Mohamed is dat zijn deskundigheid niet beperkt is tot één specifieke locatie. Hij bedient met trots de gehele omgeving van Noord-Holland, wat betekent dat waar je ook woont in deze regio, je op Mohamed kunt rekenen voor snelle en professionele witgoedreparaties. Mohamed repareert onder andere in de volgende plaatsen en dorpen: Imuiden, Velsen zuid , Driehuis, Velserbroek, Santpoort zuid, åçSantpoort Noord, Bloemendaal, Heemstede , Zandvoort , Bentveld, Aerdenhout, Haarlem, Heemstede, Bennebroek, De Zilk ,Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Nieuw-Vennep Rijsenhout , Aalsmeer, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Lijnden, Zwanenburg, Oude meer, Zaandam, Wormerveer, koog aan de zaan, Zaandijk, Assendelft, Krommenie Wormer, Velsen- Noord, Beverwijk, Wijk aan zee, Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Bakkum, Limmen, Akerslot, Heiloo, Alkmaar, Bergen en Heerhugowaard.

  Niet goed geld terug

  Onze witgoed reparaties worden geleverd met een ruimhartige garantie van drie maanden. Wij waarborgen de uitvoering van hoogwaardige reparaties met behulp van originele onderdelen en beloven dat, in het geval dat hetzelfde probleem zich binnen deze periode opnieuw voordoet, de reparatie kosteloos wordt herhaald. Mocht onze service of de uitgevoerde reparatie niet voldoen aan jouw verwachtingen, dan bieden wij een volledige terugbetaling van de reparatiekosten aan. Jouw tevredenheid staat voor ons bovenaan de lijst.

  Waar Witgoed Service IJmond voor staat

  Witgoed monteur Mohamed in Noord-Holland begrijpt maar al te goed hoe een kapot witgoedapparaat voor overlast kan zorgen. Mohamed is altijd beschikbaar om snel en doeltreffend op te treden. Bovendien streven we naar enkel gebruik van de beste onderdelen, zodat je na de reparatie kunt genieten van witgoed dat weer als nieuw functioneert.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458