Click Fraud Protection
Witgoed Reparatie Bauknecht

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed Reparatie Bauknecht

Bauknecht witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Wij van de Witgoed Brigade werken met vaste en voordelige prijzen. Wij werken ook door heel Nederland. Dit kan door een ruim aantal aangesloten monteurs. Onze monteurs voldoen aan eisen om alles veilig en vakkundig te laten verlopen.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Bauknecht wasmachine reparatie.

Zit u thuis met een wasmachine die lekt? Dit is erg vervelend en wij begrijpen dat u uw wasmachine weer snel wilt gebruiken. Wij helpen u ook als de wasmachine een foutcode vertoond. Foutcodes kunnen vaak onduidelijk en moeilijk zijn daarom helpen wij u daar graag mee als u er niet uit komt. Bel nu nog en plan een afspraak in.

Bauknecht wasdroger reparatie.

Functioneert uw wasdroger niet meer optimaal? Een wasdroger moet zeker lang mee kunnen gaan het is daarom ook niet de bedoeling dat een wasdroger het niet meer doet na een paar jaar. Een reparatie zorgt er bijna altijd voor dat de wasdroger weer langer mee kan gaan. Dit is ook de reden dat wij altijd mensen adviseren om repareren te overwegen.

Bauknecht koelkast reparatie.

Is uw Bauknecht koelkast aan een reparatie toe? De Witgoed Brigade staat voor u klaar. Maakt uw koelkast herrie of zelf lawaai? De koelkasten van tegenwoordig zijn over het algemeen redelijk stil mocht u toch een luid geluid horen is dit wellicht een probleem. Dit probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat er een klep los zit.

Bauknecht vaatwasser reparatie.

Bauknecht vaatwasser reparatie nodig? Het is van belang dat een vaatwasser gewoon functioneert. Daarom helpen wij u met bijna alle problemen van uw vaatwasser. Meestal is een vaatwasser reparatie een koud kunstje voor een van onze monteurs. Dit komt doordat onze monteurs al jarenlange ervaring hebben op het gebied van witgoed reparaties.

Bauknecht vriezer reparatie.

Vriest uw vriezer niet meer of lekt de vriezer koelvloeistof? Als dit het geval is raden wij het u aan om dit snel te laten verhelpen. Defecten kunnen vaak alleen maar een negatieve invloed hebben op uw vriezer. Door de vriezer te repareren voorkomt u dus dat de vriezer verder gaat beschadigen.

Jarenlange ervaring.

De Witgoed Brigade is de nr. 1 betrouwbare witgoed reperateur van Nederland. Al onze monteurs zorgen ervoor dat uw witgoed apparaten weer zo goed als nieuw aanvoelen. Wij repareren alle merken witgoed dus niet alleen Bauknecht.
De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij zijn landelijk verbonden met verschillende topmonteurs. Onze monteurs staan garand voor een vriendelijke en snelle reparatie.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier.

 088 - 37 479 75 vijf dagen per week bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?