Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed Reparatie Bauknecht

Bauknecht witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Heeft u een probleem met uw Bauknecht apparaat? Wij helpen u hier erg graag mee. Wij kunnen u helpen met uw Bauknecht wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Bauknecht wasmachine reparatie.

Geeft uw Bauknecht wasmachine aan dat er een foutcode of foutmelding is? De wasmachine is defect. Wij raden het u af om een nieuwe wasmachine te kopen vaak is een reparatie namelijk goedkoper. Wij vinden ook dat een defecte wasmachine erg vervelend kan zijn en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Scheelt u weer om de was met de hand schoon te maken.

Bauknecht wasdroger reparatie.

Is er iets mis met uw Bauknecht wasdroger? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Dan hoeft u de was ook niet uit te hangen: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Bauknecht koelkast reparatie.

Werkt uw Bauknecht koelkast niet meer? Koelt uw koelkast niet meer zo goed als dat de koelkast voorheen deed? Omdat er kabels en leidingen lopen moet u nooit zelf uw koelkast repareren. Dan weet u zeker dat uw probleem vakkundig en vaak snel verholpen wordt. Een nieuwe koelkast kopen is vaak een stuk duurder dan uw huidige koelkast te laten repareren. Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Bauknecht vaatwasser reparatie.

Blijft er overbodig veel water in uw Bauknecht vaatwasser hangen? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat u uw vaatwasser weer zo snel als mogelijk kan gebruiken. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten voor zulke onderdelen liggen vaak niet hoog. Ook voor de vaatwasser geldt: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Bauknecht vriezer reparatie.

Is uw Bauknecht vriezer kapot? Is er sprake van ijsvorming of koelt uw vriezer niet voldoende? Onze gecertificeerde witgoedmonteurs staan voor u klaar om de vriezer zo snel mogelijk te repareren. Wij raden het u af om een nieuwe vriezer te kopen aangezien een reparatie vaak goedkoper is. Vandaag gebeld = morgen hersteld

Jarenlange ervaring.

Witgoed Brigade werkt uitsluitend met kwaliteit monteurs. Wij zijn erkend witgoed service specialist en helpen u met uw Bauknecht apparaat. Wij verzekeren u dat er goed gemonteerd wordt zo voelt uw Bauknecht apparaat weer als de oude aan en bent u verzekerd van garantie. Ook problemen met verzekering etc worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens hebben voor de meest voorkomende problemen apparatuur om uw probleem zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Zorgeloze reparatie van uw Bauknecht witgoed

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij zijn landelijk verbonden met verschillende topmonteurs. Onze monteurs staan garand voor een vriendelijke en snelle reparatie.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier.

 088 - 37 479 75 vijf dagen per week bereikbaar.


Vestigingen

In 2 minuten uw witgoed reparatie aanmelden

Selecteer uw apparaat en het probleem
Selecteer uw apparaat en het probleem

Wij repareren vrijwel alle soorten witgoed en merken.

Vul uw gegevens in en plan een afspraak
Vul uw gegevens in en plan een afspraak

Wij hebben wat informatie van u nodig om te bepalen welke reparateur u het beste kan helpen.

Onze reparateur zal contact met u opnemen
Onze reparateur zal contact met u opnemen

Wij nemen uw aanvraag in behandeling en gaan op zoek naar een beschikbare reparateur in uw regio.

Dit is wat onze klanten van ons vinden:

Contact

Bel met de Witgoed Brigade
Tel: 088 - 37 479 75
Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
E-mail: info@witgoedbrigade.nl

Storing melden / afspraak maken
24 uur per dag, 7 dagen in de week

24/7 afspraak maken

Telefonische klantenservice
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 12:00 – 16:00 uur
Zondag online bereikbaar

Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
Bright Light Company B.V.

Hoofdkantoor
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht, KvK 63735458

Klachtenformulier

Bent u reparateur?

U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

Chat openen
Hulp nodig?