Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Witgoed Reparatie Bauknecht

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed Reparatie Bauknecht

Witgoed Brigade repareert je Bauknecht witgoed

Bij Witgoed Brigade begrijpen we dat het bezit van een Bauknecht-apparaat ongelooflijk frustrerend kan zijn als het kapot gaat. Wij zijn er om je te voorzien van uitgebreide en betrouwbare diensten om je witgoed snel weer aan de praat te krijgen.

Gespecialiseerd in onder andere Bauknecht

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Bauknecht-producten, dus als je problemen ondervindt met de oven, fornuis, koelkast of een ander witgoedapparaat, kan je erop vertrouwen dat wij de expertise en ervaring hebben die nodig zijn om het probleem op te lossen. Ons team is zeer deskundig als het gaat om reparaties en onderhoud van Bauknecht-apparaten, waardoor we de oorzaak van het probleem snel en efficiënt kunnen vaststellen.

Met behulp van hoogwaardige vervangingsonderdelen en geavanceerd gereedschap kunnen onze monteurs een breed scala aan reparaties aan Bauknecht-witgoedapparaten uitvoeren. Van defecte afdichtingen en elektrische componenten tot gebroken deurscharnieren en meer, geen enkel probleem ligt buiten onze mogelijkheden. Bovendien worden al onze diensten geleverd met een tevredenheidsgarantie, zodat je weet dat je op ons kan vertrouwen voor een effectieve oplossing.

Alles voor goede klantenservice

Als het gaat om het leveren van ongeëvenaarde klantenservice en gemak, is er niemand beter dan Witgoed Brigade. Onze medewerkers zijn altijd bereid om een stap verder te gaan om aan de behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met ons werk voordat we het pand verlaten. Bovendien bieden wij concurrerende tarieven voor onze diensten en flexibele betalingsmogelijkheden, zodat iedereen kan profiteren van onze expertise zonder de bank te breken.

Bij Witgoed Brigade streven we ernaar je een probleemloze ervaring te bieden als het gaat om reparaties aan de Bauknecht witgoedapparaten. Met jarenlange ervaring en een streven naar uitmuntendheid in alle aspecten van ons werk, laat ons je helpen het apparaat snel weer aan de praat te krijgen!

Bauknecht wasmachine reparatie.

Zit je thuis met een wasmachine die lekt? Dit is erg vervelend en wij begrijpen dat jij jouw wasmachine weer snel wilt gebruiken. Wij helpen je ook als de wasmachine een foutcode vertoond. Foutcodes kunnen vaak onduidelijk en moeilijk zijn daarom helpen wij je daar graag mee als je er niet uit komt. Bel nu nog en plan een afspraak in.

Bauknecht wasdroger reparatie.

Functioneert de wasdroger niet meer optimaal? Een wasdroger moet zeker lang mee kunnen gaan het is daarom ook niet de bedoeling dat een wasdroger het niet meer doet na een paar jaar. Een reparatie zorgt er bijna altijd voor dat de wasdroger weer langer mee kan gaan. Dit is ook de reden dat wij altijd mensen adviseren om repareren te overwegen.

Bauknecht vaatwasser reparatie.

Bauknecht vaatwasser reparatie nodig? Het is van belang dat een vaatwasser gewoon functioneert. Daarom helpen wij je met bijna alle problemen van de vaatwasser. Meestal is een vaatwasser reparatie een koud kunstje voor een van onze monteurs. Dit komt doordat onze monteurs al jarenlange ervaring hebben op het gebied van witgoed reparaties.

Jarenlange ervaring.

De Witgoed Brigade is de nr. 1 betrouwbare witgoed reperateur van Nederland. Al onze monteurs zorgen ervoor dat de witgoed apparaten weer zo goed als nieuw aanvoelen. Wij repareren alle merken witgoed dus niet alleen Bauknecht.
De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij zijn landelijk verbonden met verschillende topmonteurs. Onze monteurs staan garand voor een vriendelijke en snelle reparatie.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor je oplossen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458