Click Fraud Protection
Witgoed Reparatie Bauknecht

Wij helpen graag, bel of app ons.

Wij zijn van Ma t/m Do van 08:00 tot 19:00 telefonisch bereikbaar. Vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 18:00, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 10:00 tot 16:00.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed Reparatie Bauknecht

Bauknecht witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Wij van de Witgoed Brigade werken met vaste en voordelige prijzen. Wij werken ook door heel Nederland. Dit kan door een ruim aantal aangesloten monteurs. Onze monteurs voldoen aan eisen om alles veilig en vakkundig te laten verlopen.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Bauknecht wasmachine reparatie.

Zit u thuis met een wasmachine die lekt? Dit is erg vervelend en wij begrijpen dat u uw wasmachine weer snel wilt gebruiken. Wij helpen u ook als de wasmachine een foutcode vertoond. Foutcodes kunnen vaak onduidelijk en moeilijk zijn daarom helpen wij u daar graag mee als u er niet uit komt. Bel nu nog en plan een afspraak in.

Bauknecht wasdroger reparatie.

Functioneert uw wasdroger niet meer optimaal? Een wasdroger moet zeker lang mee kunnen gaan het is daarom ook niet de bedoeling dat een wasdroger het niet meer doet na een paar jaar. Een reparatie zorgt er bijna altijd voor dat de wasdroger weer langer mee kan gaan. Dit is ook de reden dat wij altijd mensen adviseren om repareren te overwegen.

Bauknecht vaatwasser reparatie.

Bauknecht vaatwasser reparatie nodig? Het is van belang dat een vaatwasser gewoon functioneert. Daarom helpen wij u met bijna alle problemen van uw vaatwasser. Meestal is een vaatwasser reparatie een koud kunstje voor een van onze monteurs. Dit komt doordat onze monteurs al jarenlange ervaring hebben op het gebied van witgoed reparaties.

Jarenlange ervaring.

De Witgoed Brigade is de nr. 1 betrouwbare witgoed reperateur van Nederland. Al onze monteurs zorgen ervoor dat uw witgoed apparaten weer zo goed als nieuw aanvoelen. Wij repareren alle merken witgoed dus niet alleen Bauknecht.
De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij zijn landelijk verbonden met verschillende topmonteurs. Onze monteurs staan garand voor een vriendelijke en snelle reparatie.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier.

 088 - 37 479 75 vijf dagen per week bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe wij storingen oplossen

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over de storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk de volgende dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om het tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur komt langs en repareert je machine.

  Onze monterus repareren ook in het weekend. Altijd een prijsopgave vooraf. Wij proberen altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Door de coronacrisis kan het voorkomen dat niet alle onderdelen per direct op voorraad zijn.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag 10:00 – 16:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  -->
  Chat openen
  Hulp nodig?