Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Feriani
Vul het onderstaande formulier in en Feriani komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Feriani
  Vul het onderstaande formulier in en Feriani komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Oostvoorstraat 73
  3262JG Oud-Beijerland

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Droger

  Gecertificeerd


  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Zuid-holland
  Feriani
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Oostvoorstraat 73
  3262JG Oud-Beijerland

  Over de monteur

  Feriani van 2nd-life witgoed reparaties helpt je wanneer je wasmachine of droger in Zuid-Holland kapot is. Feriani heeft ruim 18 jaar ervaring als monteur en kan je snel en efficiënt helpen. Als er een probleem is met jouw wasmachine of droger, dan staat Feriani voor je klaar.

  Feriani een vakman in witgoed reparaties

  De monteur maken gebruik van de nieuwste technieken en tools om de reparatie zo snel mogelijk te voltooien, zodat jij weer geniet van een apparaat dat soepel werkt. Daarnaast zijn de monteurs voorzien van alle benodigde materialen die nodig zijn voor een goede reparatie. Bovendien biedt Feriani een ruime service aan in Zuid-Holland, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op hulp bij jou thuis. Kortom, als je een probleem hebt met jouw wasmachine of droger in Zuid-Holland dan kan Feriani altijd rekenen op betrouwbare service en resultaat!

  Enkel originele onderdelen en gecertificeerd

  Feriani is een vakman die bekend staat om zijn onwrikbare toewijding aan kwaliteit en de tevredenheid van zijn klanten. Hij handhaaft strenge normen en selecteert met zorg originele onderdelen voor al zijn reparaties, en ondersteunt zijn werk met een solide kwaliteitsgarantie. Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit, en Feriani zorgt ervoor dat elk werk met de grootste zorg en deskundigheid wordt uitgevoerd. Als je ooit in Noord-Brabant behoefte hebt aan reparaties, kun je vertrouwen op Fariani uitzonderlijke expertise.

  Feriani is een gecertificeerde monteur. Het verkrijgen van deze certificering vereist het volgen van gespecialiseerde, waardoor hij altijd op de hoogte blijft van de nieuwste technologieën en methoden om alle problemen effectief op te lossen.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Het oplossen van veelvoorkomende problemen met je wasmachine, vaatwasser of wasdroger vereist vaak de expertise van een ervaren monteur. Na een grondige en deskundige reparatie kunnen deze huishoudelijke apparaten doorgaans weer jarenlang optimaal functioneren. Kiezen voor reparatie is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Het verlengt namelijk de levensduur van de apparaten en helpt onnodige verspilling te voorkomen, wat zowel jouw financiën als het milieu ten goede komt.

  Feriani is werkzaam in

  Feriani repareert in de regio Zuid-Holland, waaronder de volgende plaatsen en dorpen vallen: Spijkenisse, Hoogvliet, Abbenbroek, Oud-Beijerland, Hoekschewaard, Piershil, Nw Beijerland, Zuid-Beijerland, Goudswaard, Pernis, Rozenburg, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Brielle, Rhoon, Portugaal, Hekelingen, Geervliet, Simonshaven, Zuidland Heenvliet, Rockanje, Klaaswaal, Strijen, Numansdorp, Heinenoord, Mijnsheerenland, ‘s-Gravendijkwal, Strijen, Strijensas en Puttershoek.

  Niet goed geld terug

  Bij ons staat jouw gemoedsrust centraal. Onze toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in onze unieke garantieperiode van drie maanden op al onze witgoed reparaties. We zijn zo zeker van de topkwaliteit van onze diensten dat, in het zeldzame geval dat hetzelfde probleem binnen deze termijn terugkeert, we dit kosteloos voor je oplossen. Als onze service onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoet, hoef je je geen zorgen te maken, want we garanderen een volledige terugbetaling van de reparatiekosten. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zetten ons volledig in om jou gemoedsrust te bieden.

  Waar Feriani voor staat

  Feriani staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Met zijn expertise in witgoed reparaties zorgt hij ervoor dat jouw huishoudelijke apparaten weer optimaal functioneren. Feriani biedt hoogwaardige service en duurzame oplossingen. Kies voor Feriani en ervaar de betrouwbare en kwalitatieve service die hij levert.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458