Click Fraud Protection

Witgoed reparatie

Is een van uw witgoed apparaten defect? Witgoed Brigade begrijpt dat dit erg vervelend is. Daarom zijn wij 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat uw witgoed apparaten weer zo goed functioneren als voorheen. U kunt contact met ons opnemen voor het repareren van de wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast en vriezer. Bel vandaag nog om een reparatie in te plannen.

Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Witgoed apparaat defect? Bel direct

Niemand zit te wachten op een defect witgoed apparaat, maar wanneer dit toch gebeurt is het belangrijk dat dit snel wordt verholpen. De Witgoed Brigade staat dan voor u klaar. Wij raden het af om direct een nieuw apparaat te kopen. Het is namelijk 9 van de 10 keer zo dat repareren een goedkopere optie is. Vooral wanneer het witgoed machine nog lang hoort mee te gaan is repareren de beste optie. Neem dus eerst contact op met een ervaren witgoed monteur die kijkt waar het probleem precies zit. Wilt u dat er een monteur naar het defect komt kijken? Neem dan contact met ons op via 088 – 37 479 75.

Wasmachine reparatie

Werkt de wasmachine niet meer optimaal? Dit kan door meerdere factoren worden veroorzaakt. Zo kan het probleem bij de motor van de wasmachine liggen, maar het probleem kan ook zitten in de afvoer van de wasmachine. Een witgoed monteur ziet vaak direct waar het probleem zit en hoe dit opgelost moet worden. Wanneer de wasmachine een foutcode opgeeft waar u niet uitkomt kan een witgoed monteur dit verhelpen. U kunt op de wasmachine reparatie pagina meer informatie hierover vinden.

Vaatwasser reparatie

Last van een lekkende vaatwasser? Dat de vaatwasser defect is, is niet fijn. Gelukkig staan wij van de Witgoed Brigade voor u klaar. Om ervoor te zorgen dat uw vaatwasser zo snel als mogelijk gerepareerd is. Om dit te doen is het van belang om te weten waar het probleem zit en waardoor het probleem ontstaat. Wanneer u dit zelf kan constateren is weet u zeker dat de monteur direct met de juiste onderdelen komt voor de vaatwasser. Op de vaatwasser reparatie pagina kunt u hier meer informatie over vinden.

Wasdroger reparatie

De wasdroger is kapot wat nu? Het is belangrijk om het defect te constateren en waardoor dit veroorzaakt. Elk defect kan namelijk een andere oorzaak hebben en vereist dus mogelijk andere onderdelen om dit te verhelpen. Op de wasdroger reparatie pagina kunt u kijken naar wat de oorzaken zijn voor de meest voorkomende problemen bij wasdrogers. Komt u hier niet uit neem dan gerust contact met ons op via 088 – 37 479 75.

Koelkast reparatie

Een niet werkende koelkast is erg vervelend. Een koelkast is namelijk moeilijk zelf te repareren. Dit komt doordat er al gouw extra schade wordt aangebracht aan de koelkast. Door de bedrading in de koelkast is dit een moeilijke klus. Wij raden het dus af om een koelkast zelf te repareren. Neem contact op met een ervaren witgoed monteur die u kan helpen. Voor een monteur met veel ervaring van het repareren van koelkast kunt u ook 7 dagen in de week contact met ons opnemen. Voor extra informatie kunt u kijken op de koelkast reparatie pagina.

Vriezer reparatie

Maakt de vriezer vreemde geluiden of vriest de vriezer niet meer? U moet natuurlijk voorkomen dat het voedsel in de vriezer gaat ontdooien. Dat begrijpen wij bij Witgoed Brigade daarom zullen wij altijd proberen om u zo snel als mogelijk te helpen. Zodat het eten in de vriezer niet zal ontdooien. Weet u niet precies waar het probleem zit of wat het probleem veroorzaakt. Op de vriezer reparatie pagina kunt u hier meer over vinden.

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?