Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed Reparatie

De Witgoed Brigade is de nr.1 in witgoed reparaties. Onze gecertificeerde monteurs voeren witgoed reparaties uit in heel Nederland.
Is uw witgoed defect of werkt uw wasmachine, vaatwasser of droger niet meer naar behoren? Bel ons dan gerust voor een diagnose of plan direct online een afspraak in voor uw witgoed reparatie.

 085 – 760 54 28
Bel ons vandaag nog
Direct inplannen
Vul het formulier in

Garantie op reparatie
Gecertificeerde monteurs
Wij repareren alleen met nieuwe onderdelen
Wij werken door heel Nederland
All-in tarief van €69,-

Witgoed apparaat defect? Bel direct

Niemand zit te wachten op een defect witgoed apparaat, maar wanneer dit toch gebeurt is het belangrijk dat dit snel wordt verholpen. De Witgoed Brigade staat dan voor u klaar voor de volgende reparatie:

Wij raden het af om direct een nieuw apparaat te kopen. Het is namelijk 9 van de 10 keer zo dat repareren een goedkopere optie is. Vooral wanneer het witgoed machine nog lang hoort mee te gaan is repareren de beste optie. Neem dus eerst contact op met een ervaren witgoed monteur die kijkt waar het probleem precies zit. Wilt u dat er een monteur naar het defect komt kijken? Neem dan contact met ons op via 085 – 760 54 28.

Wasmachine reparatie

Werkt de wasmachine niet meer optimaal? Dit kan door meerdere factoren worden veroorzaakt. Zo kan het probleem bij de motor van de wasmachine liggen, maar het probleem kan ook zitten in de afvoer van de wasmachine. Een witgoed monteur ziet vaak direct waar het probleem zit en hoe dit opgelost moet worden. Wanneer de wasmachine een foutcode opgeeft waar u niet uitkomt kan een witgoed monteur dit verhelpen. U kunt op de wasmachine reparatie pagina meer informatie hierover vinden.

Vaatwasser reparatie

Last van een lekkende vaatwasser? Dat de vaatwasser defect is, is niet fijn. Gelukkig staan wij van de Witgoed Brigade voor u klaar. Om ervoor te zorgen dat uw vaatwasser zo snel als mogelijk gerepareerd is. Om dit te doen is het van belang om te weten waar het probleem zit en waardoor het probleem ontstaat. Wanneer u dit zelf kan constateren is weet u zeker dat de monteur direct met de juiste onderdelen komt voor de vaatwasser. Op de vaatwasser reparatie pagina kunt u hier meer informatie over vinden.

Wasdroger reparatie

De wasdroger is kapot wat nu? Het is belangrijk om het defect te constateren en waardoor dit veroorzaakt. Elk defect kan namelijk een andere oorzaak hebben en vereist dus mogelijk andere onderdelen om dit te verhelpen. Op de wasdroger reparatie pagina kunt u kijken naar wat de oorzaken zijn voor de meest voorkomende problemen bij wasdrogers. Komt u hier niet uit neem dan gerust contact met ons op via 085 – 760 54 28.

Koelkast reparatie

Een niet werkende koelkast is erg vervelend. Een koelkast is namelijk moeilijk zelf te repareren. Dit komt doordat er al gouw extra schade wordt aangebracht aan de koelkast. Door de bedrading in de koelkast is dit een moeilijke klus. Wij raden het dus af om een koelkast zelf te repareren. Neem contact op met een ervaren witgoed monteur die u kan helpen. Voor een monteur met veel ervaring van het repareren van koelkast kunt u ook 6 dagen in de week contact met ons opnemen. Voor extra informatie kunt u kijken op de koelkast reparatie pagina.

Vriezer reparatie

Maakt de vriezer vreemde geluiden of vriest de vriezer niet meer? U moet natuurlijk voorkomen dat het voedsel in de vriezer gaat ontdooien. Dat begrijpen wij bij Witgoed Brigade daarom zullen wij altijd proberen om u zo snel als mogelijk te helpen. Zodat het eten in de vriezer niet zal ontdooien. Weet u niet precies waar het probleem zit of wat het probleem veroorzaakt. Op de vriezer reparatie pagina kunt u hier meer over vinden.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten